.

Milestone, cunoscut dezvoltator de jocuri video cu motociclete din Italia, anunță RIDE 2, cel mai nou capitol al simulatoarelor de curse pe două roți, care va include nenumărate caracteristici noi pentru a mulțumi și cei mai pretențioși fani ai curselor virtuale. RIDE 2 va apărea pe rafturile magazinelor și în format digital în toamna lui 2016 pentru PlayStation4, Xbox One și Windows PC/STEAM.
 
 
Cea mai mare inovație adusă de noul episod al francizei celor de la Milestone este felul în care va fi redată relația dintre pilot și motocicletă. Piloții virtuali vor avea acum o conexiune directă cu bestia de oțel pe care o pilotează, lucru reflectat și de modul de carieră al jocului. Scopul principal rămân cursele, atât online, cât și offline, în șaua motocicletei de vis. Pentru a bucura fanii, Milestone a extins metodele de personalizare, permițând jucătorilor să modifice chiar și cele mai mici detalii ale motocicletelor și ale piloților virtuali. 
 
 
Un alt element important al jocului este colecționarea motocicletelor virtuale, o activitate și mai captivantă datorită introducerii a trei categorii noi: Two Strokes, Supermotards și Café Racers. Bineînțeles, nu vor lipsi nici motoarele îndrăgite din primul joc, precum cele Naked sau Supersport. Pe lângă totalul de peste 200 de motociclete, nu au fost neglijate nici circuitele, producătorii incluzând noi piste precum Nürburgring Nordschleife sau Northwest 200.
 
 
Pentru a mulțumi pe deplin fanii serie, Milestone pregătește și noi moduri de joc, noi metode de interacțiune cu prietenii prin intermediul rețelelor sociale, un nou AI, care le va da de furcă și jucătorilor veterani, respectiv nenumărate îmbunătățiri aduse motorului grafic și celui de simulare a fizicii. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în lunile ce urmează. 
 
RIDE 2 va fi lansat pentru PlayStation4 , Xbox One și Windows PC/STEAM în toamna lui 2016.