.

Milestone, cel mai mare dezvoltator de jocuri cu motociclete din Italia, a stabilit data de lansare oficială al următorului său joc. Astfel, mult așteptatul RIDE 2 va apărea pe PlayStation 4, Xbox One și Windows PC/Steam pe 7 octombrie 2016. Anunțul este acompaniat și de un nou trailer ce poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al companiei, care marchează începutul campaniei de precomenzi. 
 
Cei care aleg să precomande Ride 2 vor beneficia de următoarele bonusuri:
 
• Suzuki Hayabusa 2015: Hayabusa vine din japoneză, se traduce ca șoim călător și a devenit sinonimul vitezelor incredibile ce pot fi atinse de această motocicletă încă de la debutul său din 1999. Construit în jurul unui motor de 1340 cc cu răcire pe apă, Hayabusa atinge viteza de 100km/h în doar 3 secunde și viteza de 200km/h în 7.3 secunde.     
 
• Aprilia Tuono V4 Factory 2015: Versiunea de fabrică reprezintă un model evoluat al proiectului RSV4, proiectat și construit să fie cea mai rapidă motocicletă de curse. Acest model s-a vrut a fi veriga lipsă dintre un bolid de stradă și o motocicletă care a câștigat Superbike Championship. Astfel, această Aprilia combinat cu sistemul de administrare electronică APRC, extinde performanța lui RSv4, devenind unul dintre cele mai rapide motociclete omologate din lume.  
 
• Pachetul cu 10 căști moto: include cele mai cunoscute produse ale celor mai populari producători recunoscuși la talie mondială, precum Nolan, X-Lite, Suomi sau AGV.  
 
Cei care nu fac precomandă vor ptuea cumpăra DLC-ul începând cu ziua lansării pentru  3,99€.
 
Pentru mai multe detalii urmăriți pagina oficială de Facebook, canalul oficial de YouTube, pagina oficială sau hashtag-ul #RIDEVideogame.