.

Xerox a lansat o nouă versiune a soluției sale Mobile Print Cloud, care nu necesită un server propriu pentru a procesa diversele operațiuni de imprimare. Noua versiune a soluției, Xerox Mobile Print Cloud 2.0, le va permite angajaților care lucrează în afara birourilor să tipărească de pe orice dispozitiv mobil care permite email, prin selectarea echipamentelor de imprimare publice sau private la care au acces. Utilizatorii aleg opțiunile de tipărire disponibile și apoi pregătesc documentul pentru imprimare către echipamentul selectat. Comenzile de tipărire pot fi trimise indiferent dacă angajatul se află în interiorul rețelei organizației sau în afara acesteia.

Xerox Mobile Print Cloud 2.0 conectează cu ușurință angajații mobili către noi moduri productive de tipărire, facilitându-le acțiunea de imprimare de pe dispozitivul mobil, fără a fi nevoie de drivere și cabluri. Există, de asemenea, aplicații cu caracteristici suplimentare dezvoltate pentru iOS, Android, Windows și Blackberry.

Soluția mai include:
Suport tehnic pentru fișierele Microsoft Office, ceea ce le face convenabile pentru nevoile de business
Un nou serviciu de Internet Printing Protocol care permite fluxuri de lucru îmbunătățite AirPrint
În plus, configurațiile administrative le permit angajaților care lucrează în afara birourilor să tipărească prin intermediul unui echipament care poate fi în interiorul sau în afara punctului de lucru, atâta timp cât soluția Mobile Print Cloud este activată. Clienții sau partenerii se vor ocupa de gestionarea aplicațiilor, precum politicile, accesul și alte caracteristici.

Pentru a ajuta clienții să beneficieze de soluție în funcție de nevoile lor de business, Xerox le pune la dispoziție două modele de licențiere –pachete pentru 900, 3.600 sau 9.000 de operațiuni de imprimare sau pachete a câte 5, 10, 25, 50,100 sau 250 de echipamente.

Despre Xerox
De la inventarea xerografiei, de peste 75 de ani, echipa Xerox ajută companiile să își simplifice modul de lucru. Astăzi, compania este lider global în managementul documentelor și al proceselor de business, ajutând organizații de toate mărimile să fie mai eficiente și să se concentreze pe activitățile principale de business. Cu sediul în Norwalk, Conn., peste 140.000 de angajați Xerox ajută clienți din 160 de țări, oferind servicii de business, echipamente de imprimare și instrumente software pentru organizații comerciale și guvernamentale. Aflați mai multe informații pe www.xerox.com.