.

AOC oferă unele dintre cele mai bune idei de cadouri de Crăciun pentru persoanele pasionate de jocuri video. Odată cu debutul sezonului festiv, titluri noi de jocuri cu profil înalt au umplut rafturile magazinelor virtuale și fizice. De aceea este momentul perfect pentru a achiziționa cele mai noi monitoare de gaming de la AOC, astfel încât experiența de joc să fie una captivantă. Seria G1, recent lansată pe piață, oferă variante foarte bune, dispunând de un design curbat atractiv, rată de împrospătare de 144 Hz, timp de răspuns de 1 ms MPRT și trei opțiuni de dimensiune: 24 inchi, 27 inchi și 31.5 inchi.
 
O alegere optimă pentru sesiuni îndelungate de gaming este monitorul curbat de la AOC, cu rame foarte subțiri și funcții special gândite precum tehnologia FreeSync, rata de împrospătare de 144 Hz, timp de răspuns de1 ms MPRT și suport ergonomic care poate fi ajustat. 
 
 
Pasionații de jocuri video uită uneori cât de mult contează un monitor de gaming în ceea ce privește redarea cu precizie a unei imagini captivante și bucuria de a se juca, motiv pentru care AOC explică de ce toate aceste elemente contează și de ce monitoarele din seria G1 sunt alegerea ideală:
 
 
Rată de împrospătare de 144 Hz: monitoarele C24G1, C27G1 și C32G1 afișează de până la 2.4 ori mai multe cadre pe secundă în comparație cu cele care au o rată de împrospătare obișnuită, de 60 Hz, asigurând astfel o conexiune mai puternică cu acțiunea din joc.
 
Timp de răspuns de 1 ms MPRT sau 4 ms GtG: Pe lângă cele 4 niveluri ale setării de overdrive, utilizatorii pot activa și funcția MBR (Motion Blur Reduction), permițând astfel ajustarea în mod ideal a raportului de luminozitate și redarea unei imagini cât mai precise.
 
 
Panou VA cu un contrast puternic: Panoul VA combină cele mai bune caracteristici ale paourilor de tip TN sau IPS, precum rapiditatea de redare a imaginii a celui TN și precizia de redare a culorilor, alături de unghiurile largi de vizualizare oferite de panoul IPS. 
 
Ecran curbat (Unghi de curbură de 1500R pentru modelul de 24 inchi și 1800R pentru modelele de 27 inchi și 31.5 inchi): Curbura monitoarelor din seria G1 permite utilizatorilor să aibă o experiență captivantă de gaming. De altfel, un monitor curbat oferă o mai bună experiență vizuală datorită unghiurilor largi de afișare.
 
 
Tehnologia FreeSync: Rata de împrospătare se sincronizează cu numărul de cadre pe secundă ale jocului eliminând astfel artefactele vizuale și potențialele erori de randare. 
 
 
Caracteristici specifice de gaming: Seria G1 dispune de numeroase caracteristici concepute special pentru jocuri video: funcția Game Color care permite ajutarea nivelurilor de saturație, funcția Game Mode care permite setarea profilurilor de imagini pentru diferite tipuri de jocuri, setarea Dial Point care permite afișarea unei ținte pe ecran, modul Low Blue Light și tehnologia Flicker-Free care oferă confort în timpul sesiunilor prelungite de gaming, plus multe altele.
 
Pasionații de esports ar trebui să încerce cel mai recent lansat monitor AOC. Conceput în parteneriat cu echipa G2 Esports, monitorul G2590PX/G2 dispune de un panou TN fără margini pe 3 laturi, rezoluție de 1920 x 1080p, tehnologie FreeSync și timp de răspuns de 1ms. Construcția monitorului G2590PX/G2 integrează în mod natural logo-ul oficial G2 Esports și oferă un design care poate completa biroul oricărui gamer. 
 
Monitorul G2590PX/G2 va fi disponibil începând cu luna decembrie la un preț recomandat de 1719 LEI. 
 
Monitoarele din seria G1 sunt disponibile la un preț recomandat de: C24G1 la 929 LEI, V27G1 la 1159 LEI și C32G1 la prețul de 1389 LEI.
 
 
Despre AOC
 
AOC este unul dintre brandurile globale de top pe piața de monitoare. Calitatea înaltă, serviciile de primă-clasă, design-uri atractive, dar și ggrija pentru mediu, produsele ergonomice și inovatoare la prețuri competitive sunt motivul pentru care din ce în ce mai mulți clienți, oameni cu putere de decizie în cadrul corporațiilor și parteneri distribuitori au încredere în AOC. AOC oferă monitoare ce se pliază pe profilul tuturor utilizatorilor, fie în scopuri pofesionale, casnice, de divertisment sau de gaming. AOC este un afiliat al TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri.