.

Dotați cu tehnologie Bluetooth, ochelarii de soare RAZRWIRE de la Motorola și Oakley dau o nouă semnificație mobilității hands-free

Motorola, lider global în comunicații wireless, și Oakley, lider mondial în producția de ochelari de soare și îmbrăcăminte premium, au anunțat luni 25 iulie lansarea ochelarilor de soare RAZRWIRE dotați cu tehnologie Bluetooth. RAZRWIRE sunt disponibili în magazinele Cingular Wireless și online la adresele www.cingular.com, www.hellomoto.com și www.oakley.com, începând cu luna august. RAZRWIREsunt primii ochelari de soare din lume care combină patentul Oakley cu tehnologia Bluetooth wireless.

'Seamless Mobility - Mobilitatea fără limite în comunicare devine realitate și prin lansarea noului produs RAZRWIRE', a declarat Bruce Hawver, vice președinte al Motorola Companion Products. 'Motorola și Oakley transpun în realitate tehnologia mobilă, în cele mai inovatoare forme ale ei. Cu ajutorul acestor ochelari unici dotați cu Bluetooth, cei mai activi dintre noi pot rămâne în continuare conectați în timpul deplasărilor dintr-un mediu în altul.'

'RAZRWIRE beneficiază de design-ul și calitatea celor mai buni ochelari de soare, combinate cu tehnologia wireless, toate pentru a asigura libertate maximă și comunicare fără limite, oriunde, oricând.' declară Cos Lykos, vice președinte al business development, Oakley. 'Parteneriatul nostru cu Motorola ne oferă posibilitatea de a ne îmbunătăți portofoliul de produse din categoria electronice și le dă specialiștilor noștri oportunitatea de a crea un arsenal nou de produse electronice inovatoare.'

'Produsul RAZRWIRE este întruchiparea comunicațiilor mobile inovatoare, grație acestei soluții Bluetooth ușor de purtat, care asigură utilizatorilor atât accesul nelimitat la rețeaua noastră ALLOVERsm, cât și posibilitatea de a se bucura de un plus de confort pe care RAZRWIRE îl aduce în viața lor hiperactivă,' spune David Christopher, vice președinte al product management, Cingular Wireless. 'Suntem deosebit de încântați să fim primii distribuitori ai produsului RAZRWIRE'.

Dispozitivul Bluetooth
RAZRWIRE este dotat cu tehnologia de generație a treia Bluetooth și suportă protocolul Bluetooth RF 1.1 si 1.2, asigurând compatibilitatea cu majoritatea telefoanelor mobile care suportă Bluetooth și cu alte dispozitive conexe. Din punct de vedere estetic, dispozitivul Bluetooth completează perfect aspectul general al ochelarilor de soare Oakley.

Foarte ușor de folosit, RAZRWIRE are două butoane de volum și un singur buton pentru recepționarea și inițierea apelurilor. Conversațiile cu RAZRWIRE pot fi realizate chiar și la o distanță de 10 metri depărtare de telefonul mobil cu Bluetooth. Alimentarea se poate face atât cu încărcătorul tradițional, cât și cu ajutorul portului USB, prin folosirea unui cablu opțional.

Tehnologia Bluetooth Sniff Mode asigură o creștere a anduranței bateriei, asigurând peste cinci ore de convorbiri fără oprire și o autonomie funcțională de aproximativ 100 de ore. RAZRWIRE are un design menit să asigure un confort maxim, putând fi purtat pe oricare dintre urechi sau pur și simplu înlăturat în totalitate, în funcție de preferințe.

Ochelarii de soare RAZRWIRE
Pentru a asigura durabilitatea și confortul zilnic, rama ochelarilor de soare RAZRWIRE este confecționată din O-Luminium, un aliaj special creat de Oakley, cu 40% mai ușor decât titanul pur. Mecanismul de îmbinare al pivoților asigură adaptabilitatea și fiabilitatea, în timp ce componentele din Unobtainium măresc aderența în cazul umezelii. Lentilele Plutonite, cu 100% filtru UV și lumină albastră inofensivă, sunt dotate cu tehnologia XYZ Optics patentată de Oakley, o soluție inovatoare care maximizează claritatea din toate unghiurile.
 
Design-ul cu jumătate de ramă asigură vederea foarte bună în partea de jos a ochelarilor. Construcția ingenioasă a lentilelor și a ramei respectă toate standardele ANSI Z87.1 privind protecția la impact. RAZRWIRE este, de asemenea, compatibil cu lentilele Oakley cu dioptrii.

Disponibilitatea RAZRWIRE
RAZRWIRE va fi disponibil în limita stocului existent în magazinele Cingular Wireless și online la adresele www.cingular.com, www.hellomoto.com și www.oakley.com pentru suma de 294,99$, începând cu luna august. Pachetul include ochelarii, dispozitivul Bluetooth și un încărcător. Pentru început, RAZRWIRE va fi disponibil în trei combinații de culori pentru rame și lentile: platină cu iridium auriu, cositor cu iridium negru și mercur cu gri.

Distribuția produsului RAZRWIRE se va extinde în trimestrul al treilea, prin includerea în lanțul de distribuție a altor magazine Cingular, a magazinelor Oakley și a altor locații speciale de vânzare a ochelarilor de soare. Informații suplimentare pot fi obținute accesând www.oakley.motorola.com.

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este lider mondial în comunicații wireless, oferind produse și soluții care asigură Seamless Mobility - mobilitate fără limite în comunicarea pe rețele wireless, sisteme electronice integrate pentru industria auto și rețele de bandă largă. Motorola este una din cele 100 de companii incluse în celebrul top Fortune 100. Acasă, în mașină, la locul de muncă sau oriunde ne-am afla în mișcare, mobilitatea fără limite în comunicare înseamnă că poți să ai acces la lucrurile și la informațiile de care ai nevoie în orice moment și în orice loc. Seamless Mobility - mobilitate fără limite în comunicare înseamnă convergența tehnologiei și asigură o comunicare mai inteligentă, mai rapidă, mai flexibilă și mai eficientă sub raportul costurilor. Vânzările companiei Motorola au fost de 31,3 miliarde de dolari în 2004.

Oakley este marca globală care își propune să provoace imaginația, prin fuziunea dintre artă și știință. Oakley oferă consumatorilor din peste 100 de țări o gamă completă de produse ce variază de la ochelari de soare premium la îmbrăcăminte și accesorii, de la ochelari de vedere la încălțăminte, ceasuri și produse electronice. Vânzările Oakley în ultimele 12 luni s-au ridicat la 615,3 milioane de dolari, iar profiturile nete au fost de 49 milioane de dolari. Mai multe informații despre Oakley sunt dipsonibile la www.oakley.com.

Cingular Wireless este cel mai important distribuitor wireless din Statele Unite, deservind 51,6 milioane de clienți. Cingular, o companie rezultată din asocierea SBC Communications cu BellSouth Corporation, dispune de cea mai întinsă rețea digitală de voce și date din țară '“ rețeaua ALLOVERSM '“ și cea mai mare comunitate mobilă la nivelul distribuitorilor wireless pe plan național. Cingular este singurul distribuitor wireless din Statele Unite care oferă RolloverSM, planul wireless care permite clienților folosirea ulterioară a minutelor lunare neconsumate. Detalii privind compania pot fi obținute accesând www.cingular.com.

Pentru mai multe informații despre Motorola, vă rugăm să vizitați www.motorola.ro, www.motorola.com.
Pentru informatii legate de telefoanele mobile Motorola va invitam sa vizitati:
www.hellomoto.com.