.

Motorola a lansat la nivel mondial, pe 16 iulie 2002, modelul de telefon mobil V70, cu clapetă rotativă și ecran circular. Stilul distinct al modelului V70 este dat de lumina albastră MotoGlo electro - luminiscentă (EL), carcasa transparentă și ecranul negru cu litere albe, cu posibilitatea de schimbare a culorii afișajului. Modelul Motorola V70 poate fi folosit pentru schimbul de mesaje text tip SMS, acces la Internet, jocuri, sincronizare cu PC sau chiar trimiterea de faxuri. Afișajul extern oferă identificare rapidă a apelului, iar personalizarea meniului permite utilizatorilor să-și adapteze aparatul la propriile nevoi. Mai mult decât o simplă combinație de stil și design, Motorola V70 este un telefon GSM controlat de tehnologia GPRS, care oferă acces permanent la Internet, eliminând nevoia de dial-up și furnizând servicii rapide de date pentru transmiterea și recepția informațiilor. Această caracteristică oferă utilizatorilor acces rapid și ușor la Internet și este o necesitate atât pentru afaceri, cât și pentru utilizarea personală. Motorola V70 folosește 64 tonuri de apel diferite pentru a fixa tonuri individuale pentru diversele tipuri de apeluri, mesaje și alarme. Dotat cu jocuri, calculator, convertor valutar, Motorola V70 verifică apelantul exterior ID înainte de a răspunde la telefon, include apelare vocală, opțiunea redirecționare apel, opțiunea apel în așteptare, așteptare, transfer, dezactivare microfon și conferință telefonică și păstrează până la 1000 intrări pentru caractere latine sau 500 pentru caractere asiatice.

Alte facilități ale modelului Motorola V70:
· Formează pe întuneric: când luminile sunt stinse, lumina MotoGlo electro - luminiscentă (EL) și carcasa transparentă fac tastatura să strălucească.
· Nu numai vorbe: se folosesc caracteristicile telefonului pentru trimiterea de faxuri în mișcare.
· Sincronizează: folosește software-ul TrueSync® pentru a sincronizarea telefonului cu computerul sau cu sistemul PIM (Personal Information Management) pentru organizare mobilă.
· Set de căști stereo pentru radio FM (opțional).

Telefonul este disponibil
la toți distribuitorii autorizați Motorola.