.

Belkin a lansat moul receptor muzical Bluetooth (F8Z492cw) care vă permite să vă bucurați în mod wireless de muzica preferată de pe iPhone sau iPod touch prin sistemul home stereo. Receptorul muzical Bluetooth elimină necesitatea cablurilor și stațiilor de andocare, ceea ce înseamnă că puteți asculta și controla sistemul muzical fără a fi nevoie să vă ridicați de pe canapea.

Ascultând muzica provenită de pe iPhone sau iPod touch prin sistemul home stereo, puteți beneficia de calitatea remarcabilă a sunetului oferită de sistemul stereo în timp ce aveți la îndemână opțiunea de control în mod wireless a melodiilor de pe iPod. Conectarea dispozitivului nu a fost niciodată mai ușoară și poate fi făcută în mod wireless fără a fi nevoie să vă apropiați de sistemul stereo. Receptorul muzical Bluetooth este disponibil în Europa

Receptorul muzical Bluetooth (F8Z492cw) poate reține până la șase dispozitive asociate și folosește tehnologia Bluetooth v2.0 pentru a oferi un sunet fiabil, de înaltă calitate.

Date tehinice:

Reduce automat volumul muzicii când dispozitivul iPhone primește un apel

Dispune de tehnologie Bluetooth v2.0 cu EDR pentru o performanță superioară

Transmite până la o distanță de 10 m

Include cabluri de 3,5 mm la RCA și 3,5 mm la 3,5 mm

Compatibil cu toate dispozitivele ce acceptă tehnologia Bluetooth stereo A2DP

iPhone 3GS, 3G și prima generație

iPod touch a 2-a generație

Garanție limitată de 3 ani