.

Bandai Namco Entertainment Europe a lansat Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 pe PC prin Steam, pe PlayStation4 și pe Xbox One în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australia. Soarta Hidden Leaf Village și a întregii lumi Ninja depinde de Naruto și de prietenii lui care vor înfrunta cel mai mare pericol de până acum în jocul video care prezintă concluzia epică a întregii povești Naruto Shippuden. Dezvoltat de renumitul studio japonez, CyberConnect2, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 reprezintă cea mai captivantă experiență Naruto de până acum, atât din punct de vedere al gameplay-ului, cât și al realizării grafice. Legendarul eveniment, Fourth Great Shinobi War, este prezentat sub forma unei serii de bătălii, care le oferă fanilor șansa să intre în pielea personajelor preferate din universul Naruto Shippuden. Jucătorii vor putea retrăi cele mai memorabile momente din ultimul capitol al sagăi Naruto Shippuden, sub forma unor confruntări spectaculoase desfășurate în întreaga lume Shinobi, culminând cu lupta epică dintre Naruto Uzumaki și Sasuke Uchiha. În cadrul Adventure Mode, jucătorii pot explora evenimentele care au avut loc după terminarea serialului anime și pot explora de voie Hidden Leaf Village, recreat cu exactitate după desenele animate. NPC-urile vor oferi misiuni speciale, care se vor putea rezolva prin bătălii care-ți taie respirația.  
 
Unul dintre cele mai populare moduri de joc ale seriei, confruntările multiplayer una la unu, sunt din nou disponibile atât offline, cât și online. Jucătorii din întreaga lume își vor putea măsura puterile pentru a determina cine este cel mai bun ninja, fără să fie nevoiți să părăsească confortul fotoliului. Dispunând de o schemă de control ușor de învățat, oricine poate deveni un expert virtual al ninjutsu. Prin intermediul noului sistem Leader Change, jucătorii pot înlocui instant personajul principal ales cu unul dintre cele două personaje de rezervă, astfel, având un avantaj tactic și posibilitatea alcătuirii echipei de vis. Mai mult, în cadrul meciurilor online jucătorii au o serie de opțiuni dedicate pentru a-și etala priceperea. Fie că e vorba de quick matches, turnee sau ligi formate alături de prieteni Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4, oferă cea mai bună experiență de până acum.
 
 
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 4 este deja disponibil pe PC prin Steam, pe PlayStation®4 și pe Xbox One în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Australia.