.

Cu MyPage, Orange Romania ofera clientilor sai servicii de navigare inteligenta in portalul mobil.

MyPage este o functionalitate noua cu ajutorul careia clientii isi pot construi o pagina personala cu linkurile favorite, avand astfel acces mai usor si mai rapid catre informatiile care ii intereseaza. MyPage se adauga celor 3 domenii existente in Orange World: Info, Enjoy si Util.

Orange doreste sa ofere servicii mobile inovative si captivante tuturor clientilor sai. Astfel, MyPage le aduce mai aproape stirile, informatiile sau serviciile de divertisment preferate. Portalul wap Orange World este accesibil prin EDGE/GPRS sau prin CSD, atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii PrePay.

Jumatate din cele 6 milioane de clienti ai Orange Romania au activat serviciile wap. De la lansarea portalului Orange World si a serviciilor GPRS pentru PrePay, traficul pe portalul wap s-a triplat.

Andreea Zega, Content & Multimedia Division Manager - Orange Romania a spus: 'Am observat ca multi utilizatori ai portalului Orange World intra in mod constant pe aceleasi pagini pentru a accesa informatii specifice din domeniul stirilor, informatiilor financiare, divertisment, etc. De acum, cu MyPage, acestia pot sa-si adapteze pagina proprie pentru a naviga mai usor si mai rapid in paginile portalului Orange World si vor avea acces direct catre informatiile care ii intereseaza in mod special.'

Portalul Orange World a fost lansat pentru prima oara în 2003 în Franta si Marea Britanie si ulterior în Olanda, Slovacia, Belgia si Elvetia, iar din 20 aprilie 2005 si in Romania, unde Orange este lider al pietei de telefonie mobila.

Pentru mai multe detalii accesati www.orange.ro - sectiunea Orange World.

Orange este lider de piata in Romania cu peste 6 milioane de clienti si este parte a Grupului Orange una din cele mai mari companii de comunicatii din lume fiind prezenta in 16 tari in Europa cat si pe alte continente si avand peste 54 milioane de clienti la sfarsitul anului 2004.
In 2004 Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 774 milioane USD si 4,938,171 clienti, inregistrand cea mai mare crestere a unui operator din Romania ca baza de abonati si venituri. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat cea mai larga retea de magazine proprii a unui operator din Romania, care cuprinde pana acum 22 de locatii in toata tara.

Orange Romania ofera o gama larga de servicii de comunicatii: voce, date, SMS, MMS, WAP, e-mail, GPRS, EDGE, wireless IP, WiFi, USSD etc. Orange a fost primul operator din Romania care a oferit servicii video pe telefonul mobil,  incluzand Live-TV.

Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si peformante excelente in asistenta oferita clientilor. Orange inseamna dorinta de a crea un viitor mai bun si de a oferi o experienta de comunicare cat mai simpla si mai intuitiva. Orange inseamna mai mult decat tehnologie, telefonie mobila sau retele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul Orange are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, prin care ne asiguram ca activitatea noastra se desfasoara intr-o maniera responsabila.