.

Mio Technology anunță disponibilitatea unei noi versiuni de software pentru seria de navigatoare pentru bicicletă Mio Cyclo. Noua actualizare a software-ului permite sincronizarea cu segmentele Strava , cea mai cunoscută aplicație pentru cicliști din lume, care permite monitorizarea traseelor (segmentelor) parcurse pe două roți. Astfel, versiunea de software V4.4 dă posibilitatea utilizatorilor produselor Cyclo 310, 315, 500 sau 505 să beneficieze de acces gratuit timp de la 60 de zile la un abonament Premium la aplicația Strava Live Segments. 
 
 
Accesul gratuit timp de două luni de zile marchează parteneriatul dintre Mio și Strava și dă posibilitatea utilizatorilor să experimenteze funcția Live Segment direct pe dispozitivele Mio Cyclo și să împărtășească cu prietenii recordurile și performanțele, utilizând MioShare.
 
De-a lungul timpului, Strava a format o comunitate globală de milioane de alergători, cicliști și triatloniști, uniți de camaraderia sportului. 
 
Integrare ușoară 
 
Folosirea Strava Live Segments se face foarte ușor: utilizatorii trebuie să sincronizeze contul MioShare cu Strava, iar apoi să aleagă unul sau mai multe segmente de pe site-ul Strava. MioShare va exporta segmentele selectate pe dispozitivele Cyclo, navigatorul alertând apoi utilizatorul când se apropie de unul dintre segmente. De asemenea, este posibilă căutarea de segmente Strava pe dispozitivele Cyclo direct din Meniu, rezultatele și performanțele putând fi partajate pe Strava prin contul MioShare.
 
 
Pentru a beneficia de acces gratuit timp de 60 de zile la Strava Premium, utilizatorii pot accesa link-ul "News", din MioShare. Astfel, cei care nu au mai folosit în trecut Strava Premium și nu sunt membri ai acestei comunități, pot avea acum parte de o experiență remarcabilă.
 
De asemenea, și modelul Cyclo 200 va beneficia în curând de o actualizare de software, iar un nou update al harților, pentru toate dispozitivele Mio Cyclo, este programat pentru a doua parte a anului, la o dată care va fi anunțată ulterior.