.

NNC Services, agenția cu peste 12 ani de experiență în marketing şi comunicare pentru domeniul IT&C anunță noua direcție strategică, dedicată inovării şi eficientizării eforturilor de recrutare şi retenţie a angajaţilor în companii. „Generaţia Millennials schimbă paradigma recrutării. Este o generație creativă, dinamică și dependentă de tehnologie, care caută plăcerea în muncă și are ambiţia de a schimba lumea. Această generație se așteaptă ca angajatorii să inoveze munca și să aibă o atitudine proactivă în strategiile de recrutare, ducând ofertele acolo unde candidații sunt prezenți și activi, pe rețele sociale, în aplicații mobile, în comunități online nișate. Din experiența noastră, lipsa tot mai acută de resurse umane se datorează mai degrabă unui deficit de aliniere a așteptările angajatorilor cu cele ale angajaților și mai puțin unei lipse de profesioniști. Este esențial ca angajații să se poată identifica cu valorile angajatorilor și ca aceştia din urmă să-și comunice foarte clar identitatea în piață, acolo unde candidații sunt prezenți zi de zi”, precizează Oana Lefter (foto), Senior Partner, NNC Services
 
Rezultatele Barometrului pieţei resurselor umane IT&C anunțate de NNC Services în 2018 au dezvăluit un context în care industria IT&C din România se confruntă cu mari provocări de disponibilitate şi retenţie a forţei de muncă. Peste o sută de mii de persoane lucrează în prezent în acest sector, dintre care peste 78% fac parte din generația Millenials, o generație care schimbă radical regulile de recrutare și retenție a candidaților.  
 
În acest context, noua divizie de Employer Branding va oferi consultanță strategică și servicii de comunicare pentru dezvoltarea brandului de angajator în acord cu cerințele și așteptările unei forțe de muncă dinamice și foarte competitive. Aria completă de competențe ale diviziei de Employer Branding a fost concepută pentru a influența direct creșterea calității angajărilor, a ratei de retenție, engagementului și nivelului de satisfacție ale angajaților, corelate cu o diminuare a timpului și costurilor aferente recrutărilor și retenției.  
 
Divizia de Employer Branding este coordonată de Oana Lefter, Managing Partner NNC Services, și dezvoltă strategii de recrutare, loializare și programe de comunicare internă pentru atingerea obiectivelor de HR ale companiilor.  
 
Mai multe detalii despre aria completă de servicii oferite de NNC Services companiilor care vor să-şi adapteze strategiile de HR la contextul actual al pieţei sunt disponibile pe www.nnc-services.com/employer-branding-services.  
 
De 12 ani, NNC Services este alături de companiile B2B din industria locală și internațională de IT&C pentru a le ajuta să răspundă eficient la provocările acestei piețe aflate în continuă dezvoltare. 
 
Despre NNC
 
NNC Services propune o abordare pragmatică în alegerea celor mai bune strategii de employer branding, bazată pe experiența sa de peste 12 ani în consultanţa de management şi marketing pentru companiile de tip B2B. Portofoliul actual de clienţi NNC Services include jucători importanți de pe piaţa românească şi internaţională de IT şi servicii, pentru care compania dezvoltă programe de marketing ce garantează rezultate măsurabile la nivel de vânzări şi vizibilitate pe piaţă.