.

Pe 30 aprilie COSMOTE a anunțat extinderea programului de loialitate pentru abonați "COSMOTE Pentru Tine" cu noi beneficii, special concepute pentru fiecare categorie de utilizatori în parte, care includ fie telefoane noi performante, fie minute naționale și internaționale suplimentare.

Ca parte a noilor beneficii și în funcție de istoricul fiecărui utilizator, abonații care doresc să treacă la un plan tarifar superior dintre COSMOTE Full Option 100, 130, 200 sau 430 și își reînnoiesc abonamentele pentru încă doi ani, pot beneficia de unul dintre următoarele 12 telefoane mobile de top pentru numai 1 RON: Sony Ericsson T303, LG KP260, Nokia 2680, Samsung J150, Nokia 7100, Samsung C3110, LG KF510, Samsung M3510, LG KC550, Nokia 5310 Xpress, Sony Ericsson C510 și Nokia 7610 Supernova.

De asemenea, clienții care aleg să își extindă contractele cu unul dintre planurile tarifare COSMOTE Full Option, dar nu doresc și un nou telefon mobil, pot primi în schimb până la 2.160 minute naționale și internaționale către rețelele fixe din Europa și rețelele de telefonie fixă și mobilă din Statele Unite, Canada și Israel.

"Suntem preocupați în mod constant de extinderea programelor noastre de loialitate, care sunt concepute astfel încât să ofere soluții adaptate și beneficii pentru toți clienții. Programele noastre de loialitate au la bază studii de piață și reacțiile abonaților noștri și considerăm că le oferim beneficii cu totul speciale atunci când aleg să folosească serviciile COSMOTE în continuare" declara Michalis Leousis, CRM & Commercial Planning Department Senior Manager, COSMOTE România.

Abonamentele COSMOTE Full Option au prețuri de bază cuprinse între 5,95 și 163 Euro (TVA inclus) și includ până la 2.000 de minute naționale și internaționale către rețelele fixe din Europa și rețelele de telefonie fixă și mobilă din Statele Unite, Canada și Israel. De asemenea, în funcție de planul tarifar ales, abonații pot beneficia de comunicare nelimitată (voce și SMS) în rețea.