.

UPC România extinde facilitățile pentru utilizatorii platformei digitale prin două noi funcțiuni: TV Search și Series Linking, aceasta din urmă disponibilă numai pentru abonații serviciului DVR. Cu ajutorul acestora, utilizatorii au posibilitatea să caute emisiunea favorită prin întreaga listă de programe TV disponibile și, respectiv, să înregistreze automat toate episoadele unui serial TV.

Utilizând funcția TV Search („Găsești Ușor" ) clienții UPC pot găsi emisiunile preferate pornind de la un cuvânt cheie (de exemplu: numele unui actor, filme ale căror titluri conțin anumite cuvinte, emisiuni cu o anumită temă). Această aplicație permite căutarea în interiorul întregii liste de programe TV și selectarea programelor dorite. Mai mult, pentru fiecare rezultat găsit se poate pune un memo care sa amintească de începerea emisiunii respective și se poate chiar programa ca emisiunea aleasă să fie înregistrată.

Funcția Series Linking („Serialele Mele") oferă posibilitatea de a programa înregistrarea automată a tuturor episoadelor unui serial TV. În felul acesta ai garanția că nu vei pierde niciun episod din serialul favorit.

„Cu televiziunea digitală de la UPC care oferă o grilă de programe extrem de variată - până la 113 canale, în funcție de pachetul ales - clienții beneficiază de atât de mult entertainment, încât uneori poate fi dificil să selectezi dintr-o ofertă atât de bogată programele preferate. Din acest motiv, suntem încântați să anunțăm lansarea a două funcțiuni importante cu ajutorul cărora clienții au posibilitatea să găsească mult mai ușor programele dorite", declară Lucian Lupașcu – Senior Marketing Manager, UPC România

Cele două noi funcțiuni se adaugă multiplelor aplicații oferite de UPC abonaților platformei digitale, precum: funcția de codare a anumitor programe și control parental, ghid electronic de programe sau  funcția de înregistrare simultană – care permite utilizatorilor serviciului DVR să înregistreze două emisiuni în același timp.

Informații suplimentare despre UPC 
UPC România. UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicații prin cablu din țara noastră. Rețelele UPC România deservesc, în acest moment, aproximativ 1.250.000 de clienți în 200 orașe. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă în care trăim, dar deseori complexă, trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 15.000 de angajați UPC din Europa dau viață viziunii companiei prin simplitatea și căldura umană care se regăsesc în fiecare din acțiunile lor. UPC România  este afiliată la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicații prin cablu oferind servicii avansate de video, voce și internet în bandă largă, pentru a-și conecta clienții la lumea informației, a comunicării și a divertismentului. La data de 30 iunie 2009, LGI oferă servicii de înaltă calitate, către aproximativ 17 milioane de clienți din 14 țări, în principal în Europa, Japonia, Chile și Australia. Liberty Global, Inc. deține acțiuni în companii de distribuție de programe și conținut media, cum este Chellomedia în Europa. (www.lgi.com)