.

Xerox prezintă noi servicii și instrumente de tipărire la costuri accesibile și de reducere a numărului de documente imprimate, care eficientizează și simplifică activitățile cu documentele, într-un mod securizat și sustenabil. "Locul de muncă nu mai este un spațiu fizic", precizează Mike Feldman (foto), președinte, Large Enterprise Operations, Xerox. "Acesta este oricând și oriunde, expunându-ne la noi provocări și oportunități. Noua noastră generație de servicii de imprimare ajută clienții să dețină controlul asupra informațiilor și să gestioneze zilnic productivitatea, mobilitatea, securitatea și sustenabilitatea." De mult timp lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor, Xerox îmbină tehnologia și expertiza în managementul documentelor cu procesele de business și capacitățile de externalizare IT. Compania și-a extins oferta, pentru a susține cât mai mult spațiile de lucru "mereu deschise" și explozia de conținut, care are impact asupra productivității de business.

Abordarea Xerox în trei etape - evaluare și optimizare, securizare și integrare, respectiv automatizare și simplificare – este un ghid care face legătura între hârtie (documentele fizice) și lumea digitală.

Noile instrumente și servicii incluse în oferta Xerox de servicii de management al documentelor includ:

Evaluare și optimizare:

Xerox CompleteView Pro care creează rapoarte grafice, printr-o aplicație web interactivă, astfel generând scenarii de tipul "What if" pentru analiza mediilor de imprimare din companii și instituții, cum ar fi aflarea costurilor totale de întreținere, gradul de exploatare a echipamentelor și indicatorii de sustenabilitate. Noutățile includ soluții îmbunătățite (analiza datelor, astfel încât clienții pot vedea diferite scenarii înainte de a decide asupra investiției propriu-zise), suport tehnic pentru echipamentele Xerox care folosesc cerneală solidă și le permit utilizatorilor să introducă manual cotații de preț personalizate, în cazul în care folosesc echipamente non-Xerox.

Xerox Production Assessment Services care analizează mediile de producție, pentru a identifica modul cel mai bun de reducere a costurilor și de eficientizare. Evaluările includ gradul de utilizare a echipamentelor, costul total de întreținere, lanțul de producție și maturitatea proceselor de service.

Securizare și integrare:

Xerox Print Security Audit Service monitorizează politica de imprimare a clientului, pentru a identifica și a rezolva aspectele legate de conformitate. Oferta include servicii de consultanță folosind instrumente de colectare a datelor și analiză.

Xerox Print Server Management Service reduce sarcinile specialiștilor IT, controlează și consolidează serverele, cozile de imprimare și driverele.

Xerox Mobile Print Solution tipărește securizat, printr-o aplicație de imprimare mobilă. Utilizatorii pot tipări de pe calculatorul dektop, laptop, tabletă, dispozitiv mobil și smartphone. Îmbunătățirile includ:

localizarea imprimantelor publice folosind GPS și hărți;

integrarea documentelor tipărite în cloud cu ajutorul unui director activ/liste a clientului;

soluțiile Secure Card Reader și Follow You Print.

Automatizare și simplificare:

Xerox Content Management Services ajută întreprinderile să automatizeze, să simplifice și să reducă consumul de hârtie în procesele de lucru. Eficiența este obținută prin automatizarea fluxurilor de lucru, prin instrumentele de management al documentelor și prin serviciile de consultanță.

Xerox IgniteSM acordă note electronice la teste/examene, pemițându-le educatorilor să personalizeze procesul de învățare în funcție de progresele înregistrate de elevi.

Despre Xerox România

Xerox România este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piața locală de 45 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienții săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox și optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici și peste 500 de reselleri autorizați, Xerox România oferă atât companiilor, cât și clienților individuali soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

www.xerox.ro

www.facebook.com/XeroxRomania.