.

RCS & RDS a anunțat marți, 17 iulie, deschis de curând a încă două puncte comerciale și de încasare în București: unul amplasat în Centrul Comercial Auchan – Titan din Bdul. 1 Decembrie 1918, nr 33, sector 2 și cel de-al doilea situat pe Șos. Olteniței, nr. 119, bl. M30, parter, sector 4.

Atât casieria Auchan, cât și casieria Olteniței au disponibile până la 4 posturi de încasare, un birou de relații clienți și birouri de vânzări pentru toate serviciile oferite de companie.

"Procesul de deschidere de noi puncte comerciale RCS & RDS continuă și în această vară. În acest moment lucrăm la amenajarea altor două spații, pe care ne propunem să le deschidem în această lună. De asemenea, ne dorim să îmbunătățim gradul de confort al abonatului prin extinderea acestor puncte, pentru ca procesul de plată a facturilor să fie cât mai rapid și mai ușor posibil", a declarat Ionuț Tarcea, Director de Marketing al RCS & RDS.

În București, compania a deschis 24 de puncte comerciale și de încasare, iar la nivel național numărul lor a ajuns la peste 140.