.

Consumatorii români sunt tot mai preocupați de soluții rapide de încărcare a telefoanelor și tabletelor, vara reprezentând un vârf de sezon, odată cu vacanțele, în care aceștia sunt în permanentă mișcare. Astfel, Qualcomm Quick Charge 3.0, cea mai eficientă tehnologie de încărcare prin USB de pe piață, oferind o viteză de până la 4 ori mai mare decât cea standard, prinde tot mai mult teren în România. Potrivit Tellur, până la finalul lui 2017, vânzările de încărcătoare cu tehnologie QC3.0, lansate abia la începutul anului, vor depăși 50% din totalul pe această categorie.
 
Printre cele mai populare produse se numără încărcătoarele de priză și mașină cu 3 porturi, compatibile cu majoritatea dispozitivelor electronice de ultimă generație.
 
Încărcătorul de priză Tellur TLL151081, certificat Qualcomm Quick Charge 3.0, poate încărca de la 0 la 80% în doar 35 de minute dispozitivele compatibile, folosind portul USB cu tehnologie QC 3.0 și cablul compatibil, ținând cont de condițiile de încărcare, de capacitatea bateriei și de alți factori.
 
 
Încărcătorul foloseşte tehnologia Smart IC, care detectează automat și redă protocolul de încărcare original al dispozitivului, pentru a permite atigerea ratei maxime de încărcare. Este prevăzută protecția asupra următoarelor 4 situații: supra alimentare, sub tensiune, supra tensiune, scurt circuit. Pe lângă portul QC3.0, are și 2 porturi Smart USB. Pentru fllexibilitate deplină, este compatibil cu toate dispozitivele alimentate prin USB, inclusiv telefoane mobile/tablete cu sisteme de operare Android & Apple.
 
 
Încărcătorul de mașină cu 3 porturi USB Tellur TLL151051 este de asemenea certificat Qualcomm Quick Charge 3.0, oferind aceleași beneficii de viteză și de siguranță și control. Dispune de 1 Port QC3.0, 1Port-USB și 1Port-Type-C,  ultimul conector având avantajul de a putea fi folosit indiferent de direcţia în care este introdus.