.

Vodafone Romania îmbogațește portofoliul său de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles. Clienții dispun acum de minute, mesaje și trafic de date în roaming incluse în toate pachetele RED, noi beneficii pentru toate planurile tarifare și două noi abonamente.

De acum, toți clienții business, noi și existenți, care optează pentru orice abonament RED se pot bucura și în roaming de aceeași experiență de navigare online, cu trafic de date inclus în pachetele RED, valabil in 45 de țări, ce pornește de la 250 MB pentru noul RED Start și ajunge până la 2 GB cu noul pachet RED Top.

Mai mult, ca noutate în portofoliul Vodafone, minutele de roaming din pachetele RED Business pot fi utilizate și pentru apeluri internaționale, efectuate din străinatate, din și către una din cele 45 de țări din Zona Principală și Extinsă de roaming. Spre exemplu, un client Vodafone Red Business aflat într-un oraș din Italia poate utiliza minutele de roaming nu numai pentru apeluri efectuate către România sau Italia, ci și pentru apeluri către oricare din cele 45 de țări eligibile.

De asemenea, clientii care calatoresc in strainatate si folosesc unul dintre noile pachete RED Extra (29 Euro/luna), RED (45 Euro/ luna) și RED Top (75 Euro/luna), beneficiază, gratuit, de apeluri nelimitate primite în roaming, dacă se află în una din cele 45 de țări.

Clienții companii care efectuează des convorbiri internaționale primesc beneficii suplimentare: minutele naționale din pachetele White Smart și White Top pot fi folosite și internațional, pe mobil, către destinații din Europa. Mai mult, clienții ce au un abonament RED Start (23 Euro/luna) sau superior beneficiază și de minute dedicate convorbirilor internaționale, către orice destinație.

De asemenea, clienții pot opta pentru două abonamente noi: RED Start și White Top. Noul RED Start oferă, pentru 23 Euro/luna, apeluri și SMS-uri naționale nelimitate, 250 de minute internaționale și 400 de minute în roaming, precum și 750 MB trafic de date național, alături de 250 MB trafic de date în roaming.

Utilizatorii pot alege și pachetul White Top, care oferă convorbiri și SMS-uri nelimitate în rețea, 300 de minute în orice retea națională și către rețelele internationale fixe și mobile, și 750 MB trafic de date, pentru 20 Euro/lună.