.

ADATA Technology anunță lansarea noilor căști de gaming XPG EMIX H20 - cu sunet virtual surround 7.1, difuzoare high-fidelity de 50 mm și iluminare RGB. Noile EMIX H20 oferă gamerilor un nou nivel de imersiune și de conștientizare pentru experiențe de joc mai captivante.
 
Acuratețe îmbunătățită și imersiune auditivă 
 
Conștientizarea deplină a mediului înconjurător este cheia obținerii victoriei pe câmpul de luptă. Fără acest factor, adversarii vor fi mereu în avantaj și vor putea organiza ambuscade când te aștepți cel mai puțin. Căștile EMIX H20 contribuie clar la înclinarea balanței în favoarea utilizatorului cu sunet surround 7.1, care permite ascultarea celor mai fine sunete, astfel încât să nu fii niciodată prins cu garda jos. Împreună cu difuzoarele de înaltă fidelitate de 50 mm, EMIX H20 oferă o calitate clară a sunetului, o precizie excelentă și un bas optimizat pentru captivarea auditivă completă. 
 
 
Design ușor, microfon ajustabil și iluminare RGB 
 
Dincolo de calitatea sunetului, confortul este, de asemenea, un atribut esențial al unor căști de gaming de calitate, în special pentru jucătorii care petrec ore întregi pe câmpul de luptă. De aceea EMIX H20 are un design ușor, care nu obosesc utilizatorii în timpul sesiunilor lungi de joc. Mai mult, EMIX H20 are un microfon reglabil, care asigură utilizatorilor o claritate maximă atunci când comunică cu colegii de echipă. 
 
Pentru un plus de fler și pentru a pune jucătorii în starea de spirit potrivită, aceștia pot activa iluminarea RGB multicoloră a setului.
 
 
Disponibilitatea exactă a căștilor de gaming XPG EMIX H20 poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe informații despre disponibilitatea și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou ADATA sau XPG prin www.adata.com sau www.xpg.com. 
 
Despre XPG
 
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marcă ADATA Technology care oferă hardware de înaltă performanță pentru PC. Produsele XPG se disting prin depășirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai înalte standarde pentru stabilitatea și performanțele superioare ale produselor. XPG oferă gamerilor, entuziaștilor și overclockerilor o experiență extraordinară, experimentată cel mai bine la performanțe maxime. Linia XPG prezintă atribute tehnice avansate, iar puterea sa strălucește prin design-uri elegante care au câștigat distincții de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri și de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esențial pentru obținerea victoriei.