.

Plantronics a lansat BackBeat 100, primele căști hibrid wireless fir cu bandă în jurul gâtului pentru apeluri și muzică din familia multi-premiată a produselor stereo BackBeat. Fiind extrem de ușoare, ca să poată fi purtate toată ziua, BackBeat 100 acoperă întreaga gamă de sunete și au un bas puternic pentru a asculta muzică și filme oriunde ai fi. Datorită microfonului integrat, te poți bucura de apeluri clare cu prietenii, rudele și colegii cu o simplă apăsare. „Pentru mulți, o pereche bună de căști este ca un prieten nelipsit, fie că sunt la serviciu, la școală sau în mișcare”, precizează Lori Langona, director consumer marketing în cadrul Plantronics. „BackBeat 100 sunt create pentru sunet de calitate și apeluri telefonice rapide atunci când ai nevoie, iar când nu, sunt atât de discrete că nici nu le observi.”
 
Căștile BackBeat 100 nu cântăresc nici 30 de grame și au fost create pentru a putea fi folosite în cât mai multe condiții. Designul flexibil al benzii de susținere se adaptează la dimensiunea și forma gâtului, iar grație căștilor magnetice, firele încâlcite vor fi doar o amintire. 
 
Alte funcții și beneficii ale căștilor BackBeat 100:
 
Timp de audiție și vorbire de până la opt ore, astfel încât căștile vor rezista toată ziua cu o singură încărcare
 
Comenzi intuitive datorită interfeței simple cu trei butoane pentru gestionarea apelurilor și a muzicii
 
Gamă audio completă cu puternic profil bass
 
Microfon integrat cu atenuarea ecoului, procesarea digitală a semnalului (DSP) și claritate vocală HD, pentru a putea primi și efectua apeluri în orice moment
 
Alertă cu vibrații care anunță discret purtătorul atunci când primește un apel
 
Familia mult-premiată Plantronics BackBeat 
 
BackBeat 100 este cel mai nou membru al familiei BackBeat de produse stereo wireless de la Plantronics. Printre celelalte modele de căști stereo cu bluetooth de la BackBeat se numără BackBeat FIT, căștile sport impermeabile fără fir cu un design unic, axat pe siguranță și fixare stabilă indiferent de intensitatea activității; BackBeat GO 3, auricularele stereo wireless create de la zero pentru o calitate audio incredibilă și o extraordinară performanță a sunetului; BackBeat SENSE, apreciatele căști on-ear inteligente wireless, cu tehnologie cu senzori; și BackBeat PRO, căști wireless over-the-ear cu anularea activă a zgomotului ambiental și cel mai lung timp de audiție, de până la 24 de ore.
 
Prețuri și disponibilitate
 
BackBeat 100 vor fi disponibile începând cu cel de-al patrulea trimestru al anului 2016. Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați www.plantronics.com.
 
Despre Plantronics
 
Plantronics este lider global în producția de echipamente audio pentru companii și consumatori. Suntem deschizători de drumuri și am inițiat noi tendințe în tehnologia audio, creând produse inovatoare care permit oamenilor pur și simplu să comunice. De la comunicații unificate (UC) la căști Bluetooth® și soluții pentru jocuri video, oferim produse de calitate fără compromisuri, o experiență ideală și servicii excepționale. Produsele Plantronics sunt utilizate de toate companiile din top Fortune 100™, precum și de sistemele de dispecerat pentru situații de urgență, de control al traficului aerian și în diferite aplicații critice pentru misiunile de intervenție de pe front.