.

Sennheiser, ofertantul de soluții audio de clasă Premium, prezintă noile căști cu cablu - seria SC 100. Căștile SC 100 au fost concepute având în vedere viziunea unui echilibru modern muncă - viață. Sunt adecvate pentru persoane flexibile, care au nevoie de căști confortabile, cu cablu, care să schimbe zilele de muncă stresante în unele eficiente și plăcute. „Utilizatorul profesionist din ziua de azi lucrează mai flexibil și are pretenții cu mult mai mari pentru ustensilele și aparatele muncii sale. Căștile SC 100 au fost concepute pentru persoanele care doresc să lucreze de oriunde: de la birou sau de acasă, pe timpul deplasărilor sau pe drum înspre serviciu. Acestea oferă un confort superior, pot fi conectate fără probleme la diferite aparate și asigură un sunet de excepție pentru comunicare, muzică și multimedia. Am dezvoltat o serie nouă de căști pentru un mod de lucru modern și flexibil”, precizează Theis Mork, șeful departamentului de marketing produse din cadrul Sennheiser Communications.
 
Căștile SC 100 sunt furnizate în execuție monoaurală (pe o singură parte) și biaurală (pe ambele părți) și permit o conexiune la aparate prin jack audio de 3,5 mm, USB-A și USB-C. Utilizatorii căștilor biaurale SC 100 beneficiază de sunete extraordinare stereo HD Sennheiser și profită, mulțumită suporturilor de ureche mărite ca dimensiune, de o înțelegere optimă a vorbirii, asigurată și de microfonul de tip noise cancelling prin care se filtrează sunetele din mediu.
 
 
Design inteligent, sunet de excepție și transport simplu
 
Datorită posibilităților flexibile de conexiune  căștile SC 100 pot fi utilizate foarte simplu cu diferite aparate. Căștile dispun de un design modern și de funcții cum ar fi Sennheiser Voice Clarity, un microfon Noise Cancelling pentru o capacitate optimă de înțelegere, o reglare a căștilor, un braț rotativ de microfon și suporturi pentru urechi din spumă acustică sau piele sintetică moale. Căștile SC 100 se pot transporta și depozita foarte simplu și ușor datorită design-ului  inovativ cu pozibilitate de pliere a pavilionului receptorului.
 
Disponibilitate și prețuri 
 
Disponibilitatea produsului: din Q2 2019
 
Căștile SC 100-Serie au un preț variabil între 50 € și 80 € UVP net, în funcție de variantă.