.

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, urmează să își extindă gamele de monitoare S7 și V7. Aceste game oferă imagini excelente utilizatorilor domestici și celor aflați la locul de muncă. V7 este gama de bază ce dispune de toate caracteristicile esențiale pentru productivitate, în timp ce S7 include și unele caracteristici premium. Întreaga gamă S7 va cuprinde trei variante de monitoare cu dimensiunea de 21,5 inci și trei variante cu dimensiunea de 23,8 inci. Gama V7 va oferi mai multe opțiuni de alegere, cu două monitoare de 21,5, patru cu diagonala de 23,8 și alte patru cu dimensiunea de 27 inci. Ambele game sunt echipate cu tehnologii orientate spre bunăstarea și confortul ochilor în timpul utilizării prelungite.
 
Calitate, performanță și durabilitate
 
Puternice și ușor de utilizat, monitoarele gamelor S7 și V7 oferă mixul potrivit între performanță, caracteristici esențiale și accesibilitate. Acestea fac ca timpul petrecut în fața ecranului să treacă mai ușor, să fie mai productiv și mai prietenos pentru utilizatorii care lucrează de acasă, precum și cei care lucrează în organizațiile din sectorul public și privat, de la centre de apel la școli și biblioteci, birouri publice și private.
 
 
Ambele game de monitoare dispun de inovații care nu ar lipsi nici de pe modelele de vârf. Ecranele S7 sunt create special pentru a impresiona, cu rame mai subțiri și standuri, care creează un aspect curat, minimalist, precum și ocuparea unui loc mult mai mic pe masă sau birou. Cele mai recente modele - din ambele game S7 și V7 – prezintă un design fără ramă pe trei dintre laturile ecranelor.
 
 
Pe lângă faptul că arată bine, designul unitar este viabil aplicațiilor care necesită utilizarea a două monitoare ce trebuie amplasate unul lângă celalalt: "îmbinarea" dintre ecrane abia daca este perceptibilă, creând impresia unui singur monitor. Cu rezoluția Full HD și unghiul larg de vizualizare al tehnologiei IPS, panourile ambelor game oferă o vizionare clară, curată și concisă, chiar și atunci când ecranul este vizualizat dintr-un unghi mai mare.
 
 
Pentru a oferi un confort maxim, poziționarea ecranului este reglabilă: baza utilizată la gama S7 permite înclinarea, rotirea și ajustarea înălțimii afișajului, exact la unghiul dorit de utilizator. Baza monitoarelor din gama V7 permite doar opțiunea de înclinare a ecranului.
 
 
Caracteristici pentru utilizator pentru a sprijini eficiența și a promova starea de bine
 
Modelele din gamele S7 și V7 sunt construite pentru a face față dificultăților utilizării intense, având exact acele caracteristici potrivite pentru a ajuta utilizatorii să fie cât mai productivi cu putință, atâta timp cât au nevoie, așa cum și Artem Khomenko, product manager Philips monitoare Europa din cadrul MMD, sublinia: "Aceste monitoare sunt proiectate cu o serie de caracteristici excepționale pentru ca orele de lucru să fie cât mai productive".
 
 
Toate monitoarele din gama S7 vin echipate standard cu inovatoarea tehnologie SoftBlue LED. Cercetările au arătat că undele luminii albastre emise de ecranele LED pot afecta vederea în timp. SoftBlue este o tehnologie construită în hardware-ul monitorului, care care ca scop să contracareze undele luminii albastre. Fără compromiterea culorii sau a imaginii, SoftBlue reduce undele de lumină albastră dăunătoare. Monitoarele V7 au o tehnologie cu un efect similar - modul de iluminare LowBlue. Acest mod, LowBlue este o soluție software care reduce dăunătoarea lumină albastră a LED-urilor.
 
 
Alte caracteristici orientate spre confortul vizual al utilizatorilor sunt EasyRead (disponibil doar pe modelele din gamele S7 și V7), care creează o experiență de citire similară hârtiei pentru documentele lungi și SmartContrast, care ajustează automat culorile și intensitatea luminii din fundal față de ceea ce este afișat pe ecran (setările optime pentru cei care lucrează pe o foaie de calcul, de exemplu, sunt foarte diferite de cele pentru cei care vizionează materiale video).
 
 
În concordanță cu nevoile utilizatorilor din zona de business, monitoarele S7 sunt dotate cu capabilități suplimentare. Difuzoarele stereo încorporate asigură o experiență multimedia cu un sunet excelent în activități cum ar fi videoconferințele dar și tehnologia Flicker-Free (anti scintilație) ce reglează luminozitatea și reduce efectele de tremur și întrerupere pentru o vizualizare mult mai confortabilă.
 
 
Despre MMD
 
MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.