.

Epson anunță lansarea unei noi game de imprimante SureColor SC-T de format mare, rapide, cu patru culori, proiectate pentru grafică, CAD și GIS și destinate design-ului, imprimării comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcțiilor, tehnologiei, retail-ului și educației. „Noua generație de imprimante SureColor SC-T ușor de utilizat a fost proiectată pentru a furniza o flexibilitate de top și performanțe de producție pentru mediile de design și imprimare solicitante", precizează Duncan Ferguson, Director C&I, Pro-Graphics, Epson Europe. „Capacitatea de a imprima pe hârtie și plăci de până la 1,5 mm grosime le face ideale pentru numeroase utilizări din domeniul graficii".

Noua gamă de imprimante SureColor SC-T cu alimentare din rolă conține nouă modele care oferă lățimi, productivități și capacități de scanare diverse. Bazându-se pe succesul imprimantelor SureColor SC-T lansate în 2012, noile imprimante de mare viteză SureColor SC-T7200, de 44 inci, SC-T5200, de 36 inci, și SC-T3200, de 24 inci, au o serie de îmbunătățiri gândite pentru maximizarea performanțelor din mediile de producție solicitante.

Introduce scanarea de format mare și rolele duble de hârtie

Recunoscând nevoia pieței pentru o productivitate maximă și posibilitatea comutării rapide de la o medie de tipărire la alta, noile modele SureColor SC-T7200D și SC-T5200D sunt echipate cu câte două role de hârtie și pot face automat alimentare și transfer între role.

Epson a sporit și mai mult versatilitatea imprimantelor prin integrarea unui scaner color cu o lățime de 36 inci în noile modele multifuncționale SureColor SC-T7200MFP și SC-T5200MFP de 44 și respectiv 36 de inci. Acestea sunt primele imprimante Epson de format mare echipate cu un scaner care oferă utilizatorilor flexibilitate pentru a digitaliza documentele de format mare și pentru a scana către fișiere, către e-mail sau pentru partajarea cu alte imprimante SC-T. Un document original A1 poate fi scanat și imprimat în aproximativ 39 de secunde. Aceste imprimante multifuncționale sunt, de asemenea, disponibile în configurații cu una sau două role.

Pentru a maximiza performanțele, noua gamă SureColor SC-T beneficiază de procesare foarte rapidă a imaginilor, de un hard disk de 320 GB pentru un spooling eficient și de conectare securizată în rețea. Pentru a asigura integrarea perfectă a imprimantelor în mediile de design și imprimare, compatibilitatea PostScript cu procesoare duble de 1,6 Ghz este disponibilă opțional pentru toate imprimantele SureColor SC-T noi, ceea ce permite utilizatorilor să imprime formate multiple de fișiere, inclusiv fișiere mari, cu multe date, rapid și direct din programe de design și CAD de top.

Imprimările de calitate superioară sunt asigurate de combinația perfectă între cerneala Epson pe bază de pigmenți UltraChrome XD în patru culori și capetele de imprimare permanente PrecisionCore™ TFP, pentru a furniza performanțe precise, repetabile și de durată. În cartușe de 110, 350 și 700 ml, cerneala a fost dezvoltată pentru a reda nuanțele intense de negru, liniile clare și dense din grafica tehnică detaliată, precum și culorile vibrante necesare pentru imprimări și afișe de calitate superioară. În plus, această cerneală rezistentă la apă și la pete este potrivită pentru lucrări care pot fi expuse pe termen scurt atât în exterior, cât și în interior.

Imprimantele SureColor SC-T sunt proiectate pentru a se potrivi fără probleme în mediul de birou, având o construcție elegantă, dimensiuni mici și putând fi operate din față. Pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului, imprimantele SureColor SC-T utilizează cerneluri pe bază de apă și sunt certificate de ENERGY STAR pentru eficiența lor energetică excelentă.

Despre Epson

Epson este lider global în ceea ce privește inovațiile, a cărui gamă de produse cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală și sisteme de imprimare, proiectoare 3LCD și roboți industriali până la senzori și alte micro-dispozitive. Fiind dedicată depășirii așteptărilor clienților din întreaga lume, compania Epson oferă valoare pentru clienți prin intermediul tehnologiilor compacte, de mare precizie, care economisesc energie, pe piețe care sunt destinate întreprinderilor și utilizatorilor domestici, dar și comerțului și industriei. Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 94 de companii din întreaga lume și este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului și comunităților în care operează.

http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Având o forță de muncă de 1.655 de angajați, vânzările Epson Europe în anul financiar 2012 au fost de 1.540 milioane de euro. http://www.epson.eu