.

SAP a lansat nou versiunE a soluției SAP BusinessObjects BI, care include o serie de noi funcționalități pentru zona de Business Intelligence, oferind utilizatorilor instrumente avansate pentru analiza datelor operaționale, fiind în același timp ușor de accesat și de utilizat.

 

 

Noul pachet de funcționalități al soluției SAP BusinessObjects BI, anunțat de companie în cadrul SAP Analytics Form desfășurat în Statele Unite, prezintă o serie de capabilități în zona de mobilitate, analiza datelor și raportare.

 

 

Prin furnizarea directă a datele companiei prin intermediul dispozitivelor mobile, organizațiile facilitează transferul informațiilor într-un mod colaborativ, către toți angajații. În plus, aplicația este accesibilă atât pe dispozitivele mobile Android, cât și pe iPhone, fapt care permite o mai mare libertate de alegere din partea organizațiilor în privința dispozitivelor utilizate.

 

 

În ceea ce privește capabilitățile pe zona de analiză a datelor, noul pachet al soluției SAP BI, prin integrarea cu platforma SAP HANA®, furnizează organizațiilor o serie de instrumente performante, care permit analiza unor cantități uriașe de date, în acest fel, informațiile fiind mult mai ușor accesate, fapt care asigură o mai mare dinamică a business-ului. Prin intermediul SAP BusinessObjects Explorer®, utilizatorii soluției SAP BI pot accesa instant, într-un mod interactiv, date și informații de business pentru a putea realiza o serie de analize referitoare la evoluția afacerilor.

 

 

În plus, prin integrarea soluției SAP BI cu aplicația SAP® StreamWork®, organizațiile dezvoltă colaborarea între angajați, prin facilitarea accesului la informații de interes pentru aceștia, situație care are același rezultat de a accelera procesele de business din cadrul companiei.