.

ADATA Technology anunță lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D60G. Memoriile DDR4 XPG SPECTRIX D60G au un design unic, cu iluminare dublă RGB, care oferă cea mai mare suprafață RGB dintre toate modulele de memorie! În plus, noile modele au o gamă largă de frecvențe, de la 3200-4133MHz, și suportă profile Intel XMP 2.0 pentru overclocking facil.
 
Mai multă iluminare RGB pe mm2
 
Modelul D60G are cea mai mare suprafață cu iluminare RGB pe mm2 față de orice alt modul de memorie aflat pe piață, ceea ce echivalează cu peste 60% din suprafața produsului. Difuzoarele de lumină pe deplin expuse sunt extra-largi, pentru efect maxim, și sunt combinate cu variate efecte multicolore, care vor surprinde adversarii. Stilul unic și modern al modelului D60G va atrage multe priviri! Acesta include designul X-light al XPG cu o suprafațã multidimensionalã, inspiratã din forma diamantelor.
 
 
Iluminare RGB programabilă
 
Utilizatorii își pot personaliza experiența în jocuri cu efecte de iluminare programabile. Pot seta modele, viteza pulsului, intensitatea luminii și multe altele. Controlul este ușor de realizat cu aplicația XPG RGB Sync, iar dacă utilizatorii au deja un software de control al iluminării RGB de la un producător de plăci de bază, îl pot folosi și pe acesta.
 
Stabile, rezistente și fiabile
 
Memoriile D60G sunt construite cu chip-uri de înaltă calitate și un radiator metalic, pentru o excelentă integritate, fiabilitate și stabilitate a semnalului care prelungesc în mod eficient durata de viață a modulului de memorie. Mai mult, Intel Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 facilitează overclocking-ul și îmbunătățește stabilitatea sistemului. În loc să ajusteze parametrii individuali în BIOS, utilizatorii pot face acest lucru chiar prin sistemul de operare al PC-ului.
 
Despre XPG – Xtreme Performance Gear
 
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marcă ADATA Technology care oferă produse de înaltă performanță gamerilor, profesioniștilor și entuziaștilor din domeniul tech. Promisiunea XPG este să dezvolte produse care ajută utilizatorii să obțină performanțe extreme; prin urmare, brandul lucrează îndeaproape cu comunitatea de gaming și esports pentru a obține cunoștințe despre nevoile reale ale utilizatorilor și a le încorpora în hardware-ul său. 
 
Dincolo de performanță, fiecare produs XPG depășește metodologia riguroasă de testare ADATA A+, care asigură cele mai înalte standarde de stabilitate și fiabilitate. Nu numai că produsele XPG dezvoltă o funcționalitate solidă și durabilitate, dar se remarcă și prin design cu răcire de top, care a câștigat premii internaționale de prestigiu, cum ar fi premiul Good Design Japan. XPG oferă experiențe extreme de joc pentru a vă oferi moment memorabile în timpul jocurilor.