.

Xerox a anunțat recent lansarea unor optimizări de securitate pentru gama de echipamente multifuncționale de imprimare Xerox AltaLink (MFP-uri), care le oferă manager-ilor IT, administratorilor de rețea și ofițerilor de securitate un nivel suplimentar de protecție și posibilitatea de a implementa o abordare proactivă privind amenințările de rețea.
 
„În vreme ce alte echipamente de imprimare în rețea au o abordare incompletă a securității cibernetice, Xerox integrează un răspuns automatizat, care neutralizează amenințarea direct de la sursă”, precizează Dr. Alissa J. Abdullah, ofițer de securitate, Xerox. „Un răspuns instantaneu este vital, deoarece câteva secunde ar putea însemna diferența dintre o apărare eficientă în fața unei amenințări și o breșă dezastruoasă.”
 
Iată cum funcționează
 
Optimizarea tehnologiilor de securitate integrate Xerox cu ajutorul platformelor  Data Exchange Layer (DXL) de la McAfee și Platform Exchange Grid (pxGrid) de la Cisco îi va împiedica pe infractorii cibernetici să creeze „portițe” de acces la rețea și să compromită informații critice.
 
Atunci când este detectată o amenințare, tehnologia de whitelisting McAfee Embedded Control blochează atacul. MFP-ul trimite o alertă către McAfee ePolicy Orchestrator, care la rândul său trimite datele mai departe către Cisco Identity Services Engine prin intermediul sistemului DXL/pxGrid. Cisco Authentication Service scoate echipamentul afectat din rețea până când incidentul de securitate este evaluat în întregimea sa. 
 
Atunci când au la dispoziție un asemenea nivel de integrare, clienții pot să gestioneze central și să implementeze politici de securitate, să colaboreze mai ușor și să elimine „punctele oarbe”.
 
Pe Xerox AltaLink puteți descărca gratuit extensia McAfee ePolicy Orchestrator, disponibilă pentru MFP-urile AltaLink, i-Series și EC7836/7856.
 
Despre Xerox
 
În era tehnologiilor inteligente, noi nu doar ne gândim la viitor, ci îl creăm. Xerox Corporation este unul dintre liderii tehnologiei, care se axează pe intersecția dintre lumea digitală și lumea fizică. Folosim automatizarea și personalizarea de ultimă generație pentru a redefini productivitatea, a stimula creșterea business-urilor și a face lumea mai sigură. În fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare și soluțiile inteligente de lucru — Powered by Xerox — ajută utilizatorii să comunice și să lucreze mai eficient.