.

Telekom Romania anunţă disponibilitatea la precomandă a noilor smartphone-uri Huawei P30 și Huawei P30 Pro. Astfel, până în data de 2 aprilie 2019, clienții pot înregistra precomenzi pentru noile dispozitive, pe website-ul companiei - telekom.roDin data de 3 aprilie 2019 smartphone-urile Huawei P30 și Huawei P30 Pro vor putea fi achiziționate și din magazinele Telekom și ale partenerilor.
 
Prețurile dispozitivelor, cu TVA inclus, sunt:  
 
 
În plus, pentru fiecare precomandă plasată pe site-ul companiei, pentru Huawei P30 și Huawei P30 Pro, clientul primește cadou noul Huawei Watch GT și 90 zile garanție extinsă pentru ecran. 
 
 
Huawei P30 Pro este dotat cu un nou sistem Leica format din patru camere foto, care include o cameră principală de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum Sensor, o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră telefoto de 8MP, o cameră HUAWEI Time-of-Flight (TOF), dar și o cameră frontală de 32MP. Noul smartphone are un ecran FHD+ (2340x1080) Dewdrop care permite o zonă de afișare maximă, precum și integrarea senzorului de amprentă. 
 
Seria HUAWEI P30 are procesor Kirin 980 de 7nm, este prevăzută cu Extendable Read-Only File System (EROFS) care îmbunătățește viteza de răspuns a sistemului și cu o gamă de capacități de conectare wireless, care suportă conectivitate Dual SIM și Dual VoLTE.