.

Creat ca un răspuns la pretențiile sofisticate ale urbanului, telefonul exclusivist Nokia 7200 a fost introdus într-un număr restrâns de exemplare. Îmbrăcat în piele autentică albă, Nokia 7200 oferă tehnologie de ultimă oră, inclusiv o cameră video integrată, ecran color și radio FM, într-un design scoică haute couture.
Nokia 7200 Limited Edition îmbină moda, designul modern și comunicațiile mobile într-un pachet de colecție. Terminalele 7200 vor fi singurele produse de studioul Nokia Design și vor fi disponibile în câteva boutiquri de modă și în magazinele concept Nokia începând cu luna mai a acestui an.
Cu o notă de lux neașteptat, învelitoarea de piele a 7200 vine fie în alb simplu, fie cu aplicații de broderie sau geometrice și este însoțit de curea de încheietură din piele albă și husă asortată - accesoriile perfecte pentru consumatorii preocupați de modă - plus wallpaper-uri și screensavere asortate.
Se înțelege că ecranul principal este TFT cu 65.536 de culori și dimensiuni generoase (27.3 x 27.3 mm). Rezoluția este egală cu 96 x 36 pixeli. Conținutul multimedia al telefonului mai beneficiază de camera digitală VGA, capabilă de înregistrarea de scurte secvențe video, și de radioul FM integrat. Include, normal, suport pentru MMS și Java și tonuri polifonice.
În privința conectivității, Nokia 7200 suportă GPRS și HSCSD (High-Speed Circuit-Switched Data) și EDGE pentru transfer de date de până la 177,6 kbps. Cu toate acestea, îi lipsește a treia bandă GSM, necesară în călătoriile peste graniță. Autonomia bateriei de 760 mAh atinge 5 ore de conversație și 300 ore de standby, afirmă Nokia. Dimensiunile sunt de 86 x 50 x 26 mm, volumul de 91 cc și greutatea de 115 g.
Nokia 7200 include facilități avansate cum ar fi contacte cu 'funcție de prezență'. Prin acest serviciu, utilizatorul poate comunica rapid și ușor că este disponibil și poate stabili întâlniri cu colegii prin SMS sau MMS. Chatul cu funcția de prezență permite libertatea de a trimite note online fără a fi legat de birou și de a crea chatroom-uri private.

Caracteristici cheie:
l design atrăgător cu carcasă textilă l wallpaper-uri asortate l Ecran TFT cu până la 65.536 de culori l cameră foto și video integrată
l contacte cu funcție de semnalare a prezenței
l radio FM stereo
l difuzor integrat handsfree