.

- Emisiile electromagnetice există pretutindeni în mediul nostru înconjurător, fiind generate de toate aparatele electrice. Tehnologia mobilă utilizează unde radio de putere mică pentru transmiterea de voce și date, generând astfel câmpuri electromagnetice.

- Există standarde internaționale de siguranță privind expunerea la unde radio. Aceste standarde au fost create pe baza unor studii științifice îndelungate.

- Este foarte important să analizăm datele științifice în ansamblul lor.  Consensul științific la care s-a ajuns în urma unor ani întregi de cercetări desfășurate la nivel mondial este că emisiile electromagnetice inferioare limitelor impuse de standardele și recomandările internaționale de siguranță nu prezintă nici un risc pentru sănătatea umană.

- Toate produsele Nokia sunt conforme cu standardele și recomandările de siguranță, naționale și internaționale privind câmpurile electromagnetice.

- Nokia sprijină permanent atingerea unui nivel superior de înțelegere a problemelor legate de câmpurile electromagnetice atât în mediile științifice, cât și la nivelul publicului larg. Nokia contribuie în mod constant la programe de cercetare de înaltă calitate desfășurate în toată lumea.

Detalii despre aceste studii sunt disponibile la www.nokia.com/safety și www.nokia.com/nokia/0,4879,4213,00.html.