.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, unul dintre liderii industriei de jocuri video, a anunțat extinderea listei de luptători din mult așteptatul joc de lupte SOULCALIBUR VI cu îndrăgitul personaj Siegfried. SOULCALIBUR VI va fi lansat în 2018 pentru PlayStation4, Xbox One și PC în format digital  prin intermediul STEAM și a altor distribuitori.
 
După pierderea în fața lui Kilik și a camarazilor săi într-o serie de evenimente de coșmar, Siegfried se trezește într-un loc necunoscut, nefiind însă în stare să se elibereze de neiertătoarele memorii acumulate de când a devenit marioneta spadei blestemate. Cea mai dureroasă rămâne amintirea uciderii propriei tată. Siegfried nici nu bănuiește că adevăratul coșmar de abia începe. Consumat de regrete, eroul caută salvare și o metodă de a se elibera de influența blestematei spade. 
 
SOULCALIBUR VI va fi lansat în 2018 pentru PlayStation 4, Xbox One și PC în format digital prin intermediul STEAM și a altor distribuitori. Pentru mai multe informații despre jocurile publicate de BANDAI NAMCO Entertainment Europe vizitați https://www.bandainamcoent.com, urmăriți pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU și canalul oficial de Twitter https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU.