.

Evolio a lansat brățara inteligentă performantă Evolio X-Fit Pro, ce permite monitorizarea cu acuratețe a activității fizice și a parametrilor de sănătate, inclusiv a pulsului. Gadgetul dispune de factor de protecție IP67 oferind posibilitatea de a fi utilizat inclusiv în desfășurarea activităților acvatice și are o autonomie de până la 2 săptămâni. “În primele 6 luni ale anului 2017 s-au vândut în România 75 000 de produse de tip wearables, în creștere cu 134% față de perioada similară a anului 2016, în care s-au vândut 32 000 de unități. Dacă în primul semestru al anului 2016 brățările fitness au reprezentat o cotă de 28% din total wearables, în 2017 cota de piață a acestora a ajuns la o medie de 46%, iar în luna iunie 2017, pentru prima oară, brățările fitness au atins procentul de 51% din total piață, în timp ce smartwatch-urile au înregistrat o cotă de piață, în scădere, de 49%. Prețul mediu al unei astfel de brățări a scăzut de la 250 de lei în 2016, la numai 146 de lei în prezent. Evolio țintește o cotă de piață de 20% din piața de brățări fitness”, precizează Liviu Nistoran, fondator și CEO al Evolio.
 
Cu  un display OLED de 0.86 inch, bratara fitness Evolio X-Fit Pro ofera un design minimalist, confortabil si functii smart special gandite pentru  mentinerea stilului de viata activ si sanatos.
 
 
Intuitiva si ergonomica Evolio X-Fit Pro dispune de  senzor de miscare precis, cu detectare gravitationala pe trei axe. Astfel utilizatorul poate sti cu usurinta numarul  pasilor efectuati, distanta  parcusa, viteza de deplasare, pulsul si caloriile arse. 
 
 
X-Fit Pro dispune si de o aplicatie smart, cu ajutorul careia utilizatorul isi poate seta obiective,  poate salva si gestiona informatiile legate de activitatea sa fizica. 
Bratara fitness este compatibila cu smartphone-uri IOS si Android.
 
 
X-Fit Pro are grija de sanatatea utilizatorului afisand  informatii despre calitatea si durata somnului, notificari privind perioadele de sedentarism sau valorile pulsului, informatiile fiind disponibile atat pe ecranul bratarii cat si pe smartphone, prin intermediul aplicatiei dedicate.
 
 
Prin conexiune cu smartphone-ul via Bluetooth, Evolio X-Fit Pro anunta in timp real utilizatorul atunci cand acesta primeste mesaje, e-mailuri, apeluri telefonice, notificari pe retelele de socializare sau din alte aplicatii, in functie de selectia utilizatorului. Bratara vibreaza delicat si afiseaza automat informatia relevanta. 
 
O alta functie interesanta a bratarii este cea de Smart Remote Control prin care se poate se pot transmite comenzi smartphone-ului precum declansare camera photo , comenzi palyer audio sau functie “anti-lost”.
 
 
Autonomia de functionare a bratarii, dupa o incarcare completa, este de pana la 14 zile.
 
Evolio X-Fit Pro este disponibila in 5 variante de culoare: rosu, violet, turcuoaz, bluemarin si negru. Iar pentru mai mult confort, cureaua bratarii poate fi ajustata in functie de preferintele utilizatorului.
 
Bratara Evolio X-Fit Pro are un pret recomandat de 179 lei si va fi disponibila in magazine incepand cu data de 15 iulie 2017. Incepand de astazi, 5 Iulie, bratara va putea fi achizitionata in regim de precomanda din magazinul online Evolio sau de la partenerii on-line: www.cel.ro, www.evomag.ro. Pentru primele 100 de precomenzi pretul de achizitie al bratarii va fi de 99 lei.
 
Despre Evolio
 
Evolio este brandul romanesc cu cea mai larga gama de produse electronice, IT si de telecomunicatii, fiind lider de piata in categoria brandurilor locale pe segmentele: GPS, drone, dispozitive purtabile si camere video de actiune.