.

MiTAC a lansat pe piața din România noua cameră video auto Navman 50 capabilă să înregistreze Full HD cu 30 de cadre pe secundă, la un unghi larg, de 110°. Cu un design compact, ideal pentru orice tip de autoturism, și o greutate de numai 59 de grame, Navman 50 integrează un ecran de 2,3 inci și obiectiv cu diafragmă F2.0 pentru înregistrări video mai clare și luminoase, chiar și în condiții de lumină slabă. Mai mult, unghiul de vizualizare generos asigură surprinderea fiecărui detaliu, caracteristică esențială în special în timpul unei eventuale coliziuni. 
 
Navman 50 este de asemenea dotat cu senzorul G integrat, cu 3 axe, care înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. După conectarea dispozitivului la computer, acesta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul.  
 
 
Mai mult, camera video auto poate fi comutată pe modul fotografie pentru culegerea probelor în caz de accident sau pentru surprinderea unor imagini spectaculoase pe traseu. Prin utilizarea unui card de memorie de până la 32GB, Navman 50 poate stoca 240 de minute de înregistrări la rezoluție 1080p, 492 de fotografii și 82 de evenimente.
 
La detectarea unor evenimentele critice, precum un accident de maşină, camera video auto va salva automat, într-un singur fişier video, imaginile surprinse înaintea detecţiei şocului, dar și secvențele ce succed impactului. Materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii pe cardul microSD, totul pentru a avea un raport asupra coliziunii, ce poate fi utilizat în stabilirea părţilor vinovate. 
 
 
Camera video auto Navman 50 este deja disponibilă în România la un preț recomandat de 249 lei. 
 
Despre MiTAC Europe Ltd
 
MiTAC Europe Ltd face parte din MiTAC International Corp și este unul dintre liderii industriei ITC. MiTAC International Corp este o companie fondată în anul 1982. În ultimii 30 de ani, MiTAC s-a transformat într-o organizație multinațională având un model de business centrat pe inovație, design, produs și serviciu. MiTAC se axează astfel pe dezvoltarea proprie de software, tehnologie hardware integrată, design propriu, producţie pe verticală şi management. Prin mărcile sale cunoscute la nivel global: Mio, MiVia, Magellan, Navman, MiTAC distribuie GPS-uri și soluții de software peste tot în lume. Pentru a ține pasul cu cerințele legate de cloud, MiTAC a dezvoltat o gamă inteligentă de produse pentru cloud, cu focus pe terminale și dispozitive portabile inteligente. Cu experiența sa globală de neegalat, MiTAC vrea să răspundă nevoilor utilizatorilor și să analizeze tendințele  industriale, oferind clienților săi servicii integrate flexibile și adaptabile pentru orice tip de organizație. MiTAC produce astfel cele mai potrivite produse și servicii pentru clienții săi, ajutând la dezvoltarea pieței.
 
Produsele Mio, Magellan și Navman sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. http://www.arobs.com/