.

Canon Europe a lansat noua gamă de echipamente Océ Arizona 1300 de imprimat materiale rigide pentru producătorii cu volum mediu de imprimare, cu scopul de a ajuta clienţii să crească eficienţa producţiei şi de a face faţă cererii de aplicaţii mai variate. Potrivită pentru clienţii care produc volume de până la 15.000m² pe an şi oferind o viteză de 52,8m² pe oră, gama Océ Arizona 1300 este formată din şase modele, toate bazate pe un concept nou, pentru a oferi o utilizare uşoară şi fiabilitate optimă. Clienţii pot alege dintre trei modele GT (Océ Arizona 1340 GT, 1360 GT, 1380 GT) cu zonă pentru suport plat de 1,25m x 2,5m sau trei modele XT mai mari, de 2,5m x 3,08m (Océ Arizona 1340 XT, 1360 XT, 1380 XT).
 
Noua gamă a fost creată pentru a îndeplini nevoile clienţilor care îşi doresc înlocuirea echipamentelor flatbed sau hibrid şi care vor un produs mai productiv, de înaltă calitate, care să asigure un timp de producţie maxim, oferind în acelaşi timp versatilitate la utilizarea unei game extinse de suporturi pentru diverse aplicaţii.
 
Soluţii noi pentru productivitate maximă
 
Pentru a maximiza timpul de producţie, imprimantele Arizona 1300 sunt primele produse Océ Arizona dotate cu opţiuni de tratare termică prin tehnologie LED, oferind clienţilor posibilitatea de a imprima orice volum doresc din modul standby, fără a mai aştepta încălzirea lămpilor UV.
 
 
De asemenea, noua gamă include şi Océ Arizona Xpert, o soluţie de software inovatoare care simplifică şi automatizează joburile complexe, inclusiv aplicaţiile multistrat şi duplex, astfel încât fişierele de imprimat să fie gata imediat. Acest software intuitiv stochează fişierul gata de imprimare, permiţând clientului să poată pregăti uşor şi rapid şi alte sarcini similare viitoare, asigurând eficienţa producţiei pe termen lung.
 
În plus, noile echipamente sunt primele echipamente Arizona care beneficiază şi de Océ Remote Service, asigurând un timp de utilizare maxim şi suport tehnic continuu. Cu ajutorul acestui instrument, clienţii pot monitoriza mai bine consumul de cerneală şi volumele de imprimare, ceea ce le permite să poată oferi clienţilor contracte personalizate, în funcţie de nevoile individuale ale acestora.
 
Concepută pentru orice fel de aplicaţie
 
Tehnologia de tratare termică prin LED cu care sunt dotate echipamentele Océ Arizona 1300 oferă furnizorilor de servicii de imprimare (PSPs) ocazia să lucreze cu o gamă şi mai variată de aplicaţii, pe aproape orice fel de suport, rigid sau flexibil, dar şi cu suporturi materiale deosebite, precum canvas (pânză), lemn, plăci ceramice, sticlă etc. Cernelurile LED-UV folosite pentru noile modele sunt certificate UL GREENGUARD Gold, acest lucru însemnând că materialele imprimate pot fi folosite şi în medii interioare sensibile care pot include şcoli, spitale sau retail. Canon este singurul furnizor de tehnologie de imprimare flatbed care asigură acum atât soluţii convenţionale cât şi soluţii cu LED, oferind clienţilor o imprimantă pentru aproape fiecare aplicaţie de care au nevoie. 
 
Dotate cu cerneluri opţionale light cyan (LC), light magenta (LM), cerneală de tip lac şi cerneluri albe, precum şi cu screening îmbunătăţit, noile echipamente Arizona le oferă clienţilor posibilitatea de a obţine rezultate cu o valoare mai mare, asigurând un standard înalt de calitate la imprimare chiar şi pentru aplicaţiile fotografice şi de artă. 
 
Clienţii care îşi doresc să îşi diversifice gama de produse pot folosi echipamentele din gama Océ Arizona 1300 împreună cu soluţia de imprimare texturată Océ Touchstone, care permite realizarea de materiale imprimate îmbunăţăţite, cu efecte texturate. Echipamentul este dotat cu o opţiune suplimentară de suport tip rolă care ajută la gestionarea suporturilor flexibile şi la optimizarea producţiei.
 
Zece ani de inovaţie continuă a echipamentelor flatbed
 
Wouter Derichs, Marketing Director, Wide Format la Canon Europe, afirmă: „Clienţii noştri care folosesc echipamente flatbed s-au confruntat în mod constant cu două probleme: nevoia de creştere a productivităţii şi nevoia de diversificare a portofoliului de aplicaţii pentru a putea accesa noi oportunităţi de business. Lansarea noii game Océ Arizona 1300 le oferă posibilitatea să lucreze mai mult, mai inteligent, mai rapid şi la costuri avantajoase, cu ajutorul unei singure imprimante.”
 
„Cu o experienţă de peste 11 ani în domeniul dezvoltării echipamentelor Arizona, echipele noastre de Cercetare&Dezvoltare au depus toate eforturile necesare pentru a aduce pe piaţă inovaţii care să îmbunătăţească productivitatea, calitatea, versatilitatea suporturilor materiale şi costul total de exploatare şi care să îmbunătăţească procesul de automatizare end-to-end. Cea mai nouă gamă de produse demonstrează că încă mai există domenii pentru care se pot dezvolta soluţii holistice care pot îmbunătăţi eficienţa totală a producţiei prin optimizarea fiecărui aspect al acesteia, de la pregătirea fişierelor la imprimare, tratare termică şi întreţinere.“
 
În continuare, Wouter Derichs afirmă: „Suntem bucuroşi să vă prezentăm noile imprimante care îi vor ajuta pe clienţii noştri să atingă noi niveluri de excelenţă operaţională. De la un singur echipament flatbed, în 2007, acum am ajuns la un portofoliu complex de astfel de echipamente, aşadar, indiferent de volumele de producţie sau combinaţiile de aplicaţii ale clienţilor, acum există un echipament Océ Arizona pentru fiecare nevoie pe care o au.“
 
Echipamentele din gama Océ Arizona 1300 sunt produse în fabrica de echipamente din Poing, Germania, extinsă recent şi vor fi disponibile pentru comercializare din ianuarie 2019.