.

Culorile sunt o parte importantă a vieții noastre, ne îmbrăcăm și ne înconjurăm de nuanțe plăcute ochiului pentru a ne oferi o stare bine în fiecare zi, ne fac să zâmbim sau ne declanșează amintiri. Acesta este unul din motivele pentru care Acer a lansat noua gamă de netbook-uri Acer Aspire One Happy. În proiectarea acesteia Acer a apelat la patru nuanțe deosebite care pot face dintr-un netbook un accesoriu în pas cu moda: Candy Pink, Lavender Purple, Lime Green și Hawaii Blue.

Poți adăuga un plus de feminitate și originalitate vieții tale cu modelul Candy Pink sau poți da dovadă de eleganță și rafinament cu cel de culoare Lavender Purple. Pentru optimism poți folosi modelul Lime Green și poți simți prospețimea oceanului și a cerului cu Hawaii Blue. Fiecare dintre aceste modele reprezintă următoarele trenduri digitale pentru tinerii care au nevoie de mobilitate și care doresc să își definească propria personalitate.

Să fii conectat cu familia și cu prietenii este foarte ușor cu Acer Aspire One Happy, acesta fiind prevăzut atât cu sistemul de operare Android cât și cu Windows 7. Pentru a interacționa cu prietenii prin intermediul rețelelor sociale Android este ideal, iar dacă ai nevoie de productivitate poți trece la Windows 7 fără a restarta sistemul.

Fie că ești acasă sau pe drum, Aspire One Happy îți asigură o autonomie de 8 ore pentru ca tu să nu porți grija cablurilor. Ai timp suficient pentru a sta conectat la rețelele sociale, pentru a termina proiectele necesare la școală sau muncă, sau să-ți verifici mailul și să navighezi pe net cât de mult vrei chiar și în autobuz. Când ai nevoie să-l încarci, adaptorul Acer MiniGo face ca în drumul tău să nu fii deranjat de greutate în plus, asta datorită adaptoarelor de rețea interschimbabile.

Mai mult decât atât, Acer Aspire One Happy încorporează toate tehnologiile de comunicație avansate precum Wi-Fi CERTIFIED™ pentru conexiune wireless și placă de rețea Fast Ethernet pentru conexiune LAN. Alte opțiuni de care beneficiază netbook-urile sunt conexiune 3G și Bluetooth.

Poți purta netbook-ul Acer Aspire One Happy în rucsac sau chiar în poșetă fără să-l observi. Deși este foarte subțire (doar 24mm) și foarte ușor (1,25 kg pentru modelele cu baterie de 6 celule), acesta are un ecran de 28 de cm (10.1"), cu o rație de 16:9, ideal pentru discuții pe net, navigare sau streaming video. Pentru performanțe mai bune și economie energetică beneficiază de tehnologia LED.

Datorită tastaturii ergonomice cu taste mari și a touch-pad-ului multigesture, ideal pentru navigarea prin documente mari, rotirea de imagini și funcția de zoom, Acer Aspire One Happy este optim pentru școală și muncă. Pentru relaxare poți avea o discuție față în față cu cineva drag prin intermediul camerei web Acer Crystal Eye și a microfonului.

Pentru procesare, poți alege între procesorul Intel Atom N450 sau noul procesor performant și economic Intel Atom N550 dual-core. Acer Aspire One Happy mai este prezăzut cu până la 2GB memorie și o gamă variată de aplicații ce îți vor permite să navighezi pe Internet, să trimiți clipuri și poze, să asculți muzică și chiar să îți termini referatul pentru școală sau raportul pentru muncă. Grafica de calitate este asigurată de Intel® Graphics Media Accelerator 3150. Pentru a stoca informații, hard-disk-ul de 250 GB este suficient iar card reader-ul multi-in-one asigură un transferul ușor de date.

Respectarea standardelor RoHS și WEEE înseamnă că în producția acestor netbook-uri s-a luat în considerare protejarea mediului, iar autonomia prelungită alături de adaptorul Acer MiniGo și monitorul LED sunt în conformitate cu exigențele standardului Energy Star.