.

HP a anunțat un portofoliu extins de produse și soluții de sisteme personale și de printare create pentru a ajuta organizațiile să economisească timp și resurse. "Organizațiile au nevoie de orice avantaj pe care îl pot avea astfel încât să își păstreze competitivitatea, să crească și să se dezvolte în continuare", precizează Todd Bradley (foto), executive vice president, Printing and Personal Systems, HP. "Livrând o tehnologie care permite eficiența, productivitatea și, în cele din urmă, economii de cost, HP ajută clienții să treacă la o soluție modernă care abordează cererile în continuă schimbare ale unui mediu activ cum este cel al întreprinderilor." Noile oferte se integrează fără probleme în mediile existente, mărind viteza organizației și crescând eficiența în crearea, accesarea și consumul de conținut.

Noile desktop PC-uri din seria HP Pro și HP Elite, inclusiv all-in-one-urile (AiOs) cu multimedia bogată și afișaje senzitive opționale, acționează drept centrul productivității întreprinderii. De asemenea, soluțiile de print cloud și POS-urile care au la bază HP ElitePad, prima tabletă de la HP orientată pentru segmentul business, sprijină creșterea eficienței în companii.

Industriile tradiționale de PC și print trebuie să evolueze, pe măsură ce se schimbă obiceiurile clienților, situațiile de business și stilurile de viață. HP conduce era conexiunilor și experiențelor cu un portofoliu care reflectă evoluția modului în care clienții utilizează tehnologia, livrând mai multe capabilități, acces la afișaj senzitiv și soluții bazate pe cloud.

Mobilitate și funcționalitate

Clienții enterprise au nevoie de tehnologie care oferă puterea mobilității și se integrează ușor în sistemele existente. Noile inovații de la HP includ:

HP Retail Jacket pentru ElitePad le permite companiilor să vină în întâmpinarea clienților oriunde în magazin datorită capabilităților de punct de vânzare mobil și vânzare asistată. Noua soluție mobilă, bazată pe HP ElitePad, se integrează în infrastructura IT existentă a retailerilor, permițându-le să se conecteze la sistemele existente în magazin și să îmbunătățească serviciul pentru clienți.

HP ePrint Enterprise 2.2 include acum integrare cu soluțiile de gestionare a dispozitivelor mobile (mobile device management – MDM) de la Good Technology™, un partener cu peste 3.800 de clienți la nivel global. HP ePrint Enterprise pentru aplicația Good iOS le oferă utilizatorilor mobili abilitatea de a imprima în siguranță de pe aplicațiile Good, permițându-le în același timp administratorilor IT ai întreprinderii să aibă control flexibil asupra politicilor de securitate pentru o varietate de configurații mobile.

Eficiență bazată pe cloud

În lumea digitală de astăzi în care prezența este permanentă, organizațiile au nevoie de un control mai mare și acces la infrastructură în timp real. Cloud oferă noi modele de livrare pentru a ajuta organizațiile să își îmbunătățească eficacitatea de marketing, să clădească eficiența de business și să își extindă portofoliile de clienți. Inovațiile cloud de la HP includ:

HP Relate simplifică crearea de documente interesante, foarte personalizate de oriunde în mediul Salesforce. Disponibil pe Salesforce AppExchange, cea mai importantă piață de aplicații de business din lume, HP Relate permite oricărui utilizator de Salesforce să petreacă mai puțin timp pentru crearea de documente și mai mult timp angajându-se în relații cu clienții actuali și potențiali.

Îmbunătățirile aduse la HP Flow CM Professional le oferă clienților care utilizează soluția de gestionare de conținut, bazată pe cloud, mai multă securitate și flexibilitate prin caracteristica encryption at rest (criptare în repaus) și suport pentru platforma Android. Noua caracteristică encryption-at-rest ajută la securizarea și criptarea conținutului de business cu caracter sensibil atunci când dau greș controalele de acces, cum ar fi numele de utilizator și parolele.

Productivitate crescută

Produsele, soluțiile și serviciile HP eficientizează productivitatea pentru o varietate de organizații, de la magazine de retail la managementul întreprinderilor și instituții specifice de business și guvernamentale.

Desktop PC-urile din seria HP Pro și HP Elite grupează funcții înalte de computing într-o gamă de factori de formă compacță care se integrează ușor în orice mediu de birou, oferind în același timp cele mai ridicate niveluri de securitate.

PC-urile AiO din seria HP Pro și HP Elite oferă opțiuni suplimentare pentru productivitatea la birou, inclusiv capabilități disponibile de afișaj senzitiv și near-field communications (NFC) integrate pentru partajarea rapidă și convenabilă a fișierelor, permițând acces ușor la computer în aproape orice loc din birou.

Mixed Asset Recovery Services de la HP Financial Services (HPFS) îi ajută pe clienții calificați care trec la cea mai nouă versiune de desktop, laptop sau tabletă HP să simplifice gestionarea echipamentelor înlocuite printr-un singur proces de returnare pentru bunurile în proprietate sau închiriate de la HPFS.

Microsoft va retrage Windows® XP în aprilie 2014, punând capăt suportului pentru acest sistem de operare de durată. HP ajută întreprinderile să își modernizeze tehnologia, crescând în același timp productivitatea angajaților și minimizând timpii de nefuncționare oferind noile PC-uri AiO și desktop preîncărcate la alegere cu Microsoft® Windows 7 sau Microsoft Windows 8. HP oferă și servicii de migrare cuprinzătoare și eficiente din punct de vedere al costurilor pentru clienții de business și întreprinderile mici și mijlocii (IMM).

Angajament față de channel

Pe lângă faptul că ajută o gamă variată de organizații să își ducă afacerea la următorul nivel, HP își extinde și angajamentul față de channel cu noi oferte care le permit partenerilor channel să își deservească mai bine clienții și să își atingă propriile obiective de business.

Programul HP Managed Print Specialist Resell le oferă partenerilor acces la instrumentele HP în rețea pe bază de cloud și infrastructură pentru gestionarea procesului de vânzare și păstrarea proprietății directe a contractelor cu clientul final. Acest nou program HP oferă opțiuni și de vânzare și instrumente suplimentare partenerilor care sunt mai implicați într-o activitate de servicii de tipărire gestionate (Managed Print Services – MPS) și forței de vânzări fără a fi nevoie de o investiție substanțială în infrastructură.

Serviciile HP

HP completează produsele cu soluții, servicii și resurse care îi ajută pe clienți să profite la maxim de dispozitivele companiei. Pe lângă oferta de suport extins prin telefon și online, HP Care Pack Services oferă pachete de suport care extind și lărgesc garanțiile standard pentru hardware-ul și software-ul HP, serviciile de instalare și opțiunile de suport premium pentru a satisface nevoile mediilor IT esențiale pentru business.

HP a mai anunțat că mai târziu în această vară va implementa un nou serviciu de suport pentru clienții IT de tip enterprise din întreaga lume. HP Priority Services oferă un pachet de servicii de suport pentru PC premium, pentru optimizarea performanței help desk și resurselor IT, astfel încât organizațiile să își poată relua activitatea mai rapid. HP Priority Services va fi disponibil din luna august.

Informații suplimentare privind aceste oferte sunt disponibile la www.hp.com/go/HPDiscover2013.

Despre HP

HP creează noi posibilități pentru ca tehnologia să aibă un impact semnificativ asupra oamenilor, companiilor, administrațiilor și societății. Cea mai mare companie de tehnologie din lume, HP reunește un portofoliu de imprimante, calculatoare personale, software, servicii și infrastructură IT pentru a contribui la soluționarea problemelor clienților. Informații suplimentare despre HP (NYSE: HPQ) sunt disponibile la http://www.hp.com.