.

Cosmote a lansat pe 22 iunie o nouă extraopțiune pentru utilizatorii de Cartela Cosmote. Astfel, atât utilizatorii noi, cât și cei existenți își pot activa extraopțiunea care le oferă câte 800 de minute și SMS-uri în rețea, precum și 60 de minute naționale și internaționale (către rețele fixe din Europa, și rețele fixe și mobile din Statele Unite, Canada și Israel). Noua extraopțiune are un cost lunar de 4,5 Euro.

„Noua extraopțiune pe care o lansăm astăzi vine să reconfirme angajamentul nostru și orientarea către toate categoriile de consumatori: prepaid, abonați și companii. Pentru noi, toate categoriile sunt importante, astfel încat avem echipe specializate, de la concepere de produse și servicii, cercetare, loializare și vânzări, care crează cele mai potrivite oferte pentru toate sezoanele. Vara este un anotimp când ai mai multe lucruri de spus familiei și prietenilor, așa că am extins posibilitățile de comunicare pentru toată lumea la prețuri foarte accesibile", a precizat Gabriel Ioniță, Product & Services Development Manager în cadrul Cosmote România.

Noua extraopțiune este comunicată prin intermediul unei campanii integrate care include reclame TV, în presa scrisă și în mediul online.

Utilizatorii de Cartela Comote care doresc să comunice încă și mai mult cu anumite numere, au la dispoziție o altă extraopțiune, care include 2.000 de minute în rețea către două numere preferate, precum și câte 450 de minute și SMS-uri în rețea și 60 de minute naționale și internaționale (către rețele fixe din Europa, și rețele fixe și mobile din Statele Unite, Canada și Israel).

La începutul anului, compania a lansat un program prin care clienții primesc bani la întreruperea convorbirilor în situații fără semnal Cosmote. Acest program este prima inițiativă de acest fel de pe piața românească de telecom și dorește să sublinieze angajamentul asumat de companie de a oferi servicii de calitate tuturor utilizatorilor. Programul se adresează tuturor clienților Cosmote, abonați și utilizatori de Cartela Cosmote.