.

Clienții Vodafone persoane fizice pot primi un pachet complet de servicii premium, integrat într-o experiență oferită de noul concept de abonament Super RED care, pe lângă beneficii suplimentare pentru serviciile mobile, include suport personalizat asigurat de o echipă dedicată în call center, precum și oferte speciale de la companii partenere Vodafone cum ar fi TUI Travel Center și 7card. 
 
Clienții care aleg unul dintre noile abonamente din portofoliul Super RED, primul în valoare de 25 de euro (Super RED 25), disponibil în noua ofertă la un preț promoțional de 21 EUR/lună, al doilea de 31 de euro (Super RED 31) și având un preț promoțional de 27 de euro/lună, beneficiază de minute nelimitate pentru apeluri în orice rețea națională și 600 de minute în rețele mobile internaționale, precum și de acces în roaming, cu beneficii naționale disponibile și în țările din Spațiul Economic European.
 
În plus, primesc 1GB trafic de date și 100 de minute pentru 13 dintre cele mai populare destinații - Turcia, Elveția, SUA, Canada, Thailanda, Singapore, Japonia, India, Indonezia, Australia, Vietnam și Kenya. Alături de aceste beneficii, abonații Vodafone care optează pentru una dintre cele două noi variante Super RED primesc un tarif special de 1 euro pentru un pachet de 3 GB de date, dacă doresc să-și extindă traficul inclus în abonament.
 
 
Acesta include 10 GB și patru categorii de aplicații favorite cu trafic de date inclus, pentru Super RED 25, respectiv 15 GB și cinci categorii de aplicații favorite cu trafic de date inclus, pentru Super RED 31. 
 
Mai mult, abonații Vodafone care aleg noile oferte Super RED beneficiază de o reducere de 10% pentru diverse servicii turistice oferite de TUI Travel Center, cum ar fi cele de cazare sau biletele de avion, reducerea fiind valabilă pe întreaga durată a contractului de abonament.
 
Ei primesc, de asemenea, 15% reducere în prima lună la abonamentele 7card, dacă sunt membri noi ai acestui serviciu și o lună de acces gratuit la fiecare alte trei luni de vechime în utilizarea acestuia.
 
Serviciul oferă acces doar pe bază de abonament la diverse activități sportive și de relaxare. Vodafone România le lansează astfel clienților persoane fizice posibilitatea de a deveni beneficiari direcți ai acestui serviciu disponibil exclusiv pentru companiile care îl oferă ca beneficiu angajaților lor. Utilizatorii noilor abonamente Super RED vor primi, de asemenea, oferte speciale periodice de la partenerii Vodafone. Ei își pot activa toate aceste beneficii în contul My Vodafone.
 
Noua ofertă Super RED este promovată printr-o campanie derulată pe TV, radio, în mediul digital, publicațiile tipărite, cinema și outdoor, construită în jurul mesajului ͈Te bucuri de viață cu Super RED”. Toate detaliile ofertei Super RED sunt disponibile pe www.vodafone.ro.