.

COSMOTE România oferă 109 premii de câte 10.000 RON fiecare, 14 mașini BMW seria 1 și o casă pentru promovarea noului serviciu de divertisment online - Jocuri pentru tine (www.jocuripentrutine.ro), a anunțat compania pe 19 iunie.

Pentru a putea accesa serviciul, utilizatorii COSMOTE trebuie să se înregistreze pe www.jocuripentrutine.ro și apoi să cumpere credite, timițând un SMS la numărul 1000. Pentru fiecare SMS trimis (taxat cu 1 Euro, inclusiv TVA), participanții primesc câte 10 credite. Fiecare credit asigură participarea la câte o rundă a unui joc.

Clienții COSMOTE care utilizează serviciul Jocuri pentru tine între 19 iunie și 5 octombrie 2008 sunt automat înregistrați pentru tragerile la sorți în urma cărora pot câștiga premii importante. Cel mai mare premiu, o casă, va fi oferit la sfârșitul perioadei promoționale.

Promoția este comunicată sub sloganul "Câștigă o viața de fotbalist", iar campania beneficiază de participarea lui Bogdan Lobonț, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. Cei trei sportivi au semnat recent un contract de un an cu COSMOTE și vor participa și în alte campanii de comunicare ale companiei.