.

AVG Technologies, producătorul celui mai popular software anti-virus gratuit, a anunțat disponibilitatea imediată a celei mai noi game de software de securitate pentru Internet, AVG 2011. Proiectarea suitei software AVG 2011 a avut la bază suportul comunității globale AVG, formată din peste 110 milioane de utilizatori. Produsul oferă protecție îmbunătățită pentru Web și rețelele de socializare, printre cele mai bune rate de detecție din industrie, ușurință în utilizare și un design care îi permite să fie mai rapid, mai agil și mai puternic. AVG 2011 este cea mai avansată soluție antivirus a companiei pentru utilizatorii finali și afaceri mici.

"Principala caracteristică a suitei AVG 2011 este că acesta beneficiază de puterea comunității noastre formată din 110 milioane de utilizatori. Cu noua abordare și mulțimită noii tehnologii People-Powered Protection, toată lumea este încurajată și împuternicită să fie parte integrantă a soluției; oricine face parte din comunitatea AVG contribuie la protejarea oricărei alte persoane care folosește totodată produsele noastre. În acest fel, în fiecare zi primim pentru evaluare peste 1,5 miliarde de amenințări potențiale din toată lumea. ", a declarat J.R. Smith, CEO, AVG Technologies. "Suntem de părere că puternicele caracteristici de securitate Web ale suitei AVG 2011, inclusiv securitatea îmbunătățită a rețelelor de socializare, viteza sporită, ratele de detecție și interfața intuitivă ușor de folosit sunt cele mai bune din clasa sa, atât în rândul ofertelor "free" cât și a software-lui de securitate plătit."

Protecție Web superioară – ce include Social Network Protection (protecția pentru rețele de socializare)

Din moment ce 99% dintre amenințările de azi au la bază Internetul și sunt active pe site-urile Web legale mai puțin de 24 de ore, analiza și detecția în timp real sunt critice. Soluția AVG de scanare în timp real, LinkScanner, este unică pentru AVG și s-a dovedit a fi un adversar formidabil al amenințărilor care există în mediul IT. Disponibil pentru PC și Mac, LinkScanner permite utilizatorilor să navigheze, să efectueze căutari, să trimită e-mail-uri, să facă cumpărături și să utilizeze rețelele de socializare online cu încrederea că paginile pe care le vizualizează nu sunt compromise, iar site-urile pe care aleg să le viziteze sunt sigure. LinkScanner verifică automat și protejează în timp real link-urile schimbate în cadrul rețelelor de socializare precum Facebook și MySpace, fără a deranja, fără cerințe de configurare - protecția este activată automat, pentru a fi mereu în siguranță.

Experiență de utilizare îmbunătățită - Cel mai ușor și mai simplu de utilizat

Ca răspuns la comentariile primite de la comunitatea globală AVG, suita AVG 2011 include acum o serie de îmbunătățiri care simplifică utilizarea. Procesul de instalare pentru software a fost redus la cinci click-uri simple, în timp ce procesul de dezinstalare a software-ului este la fel de cursiv ca și până acum. În urma constatarii faptului că mulți dintre utilizatori folosesc frecvent aplicații multimedia, AVG 2011 include opțiunea "game mode", prin care scanează și protejează calculatoarele utilizatorilor fără a întrerupe aplicațiile multimedia care ruleaza in modul "full-screen"cu notificări de tip pop-up. În plus, AVG 2011 are opțiunea "Single click fix" - o nouă funcție care permite utilizatorilor să soluționeze în mod automat problemele software, printr-un buton "Fix It" ușor de accesat.

Printre cele mai bune rate de detecție din industrie

Teste independente au demonstrat că AVG 2011 are printre cele mai bune rate de detecție din industrie. Prin utilizarea facilității unice Smart Scan AVG și cu o abordare pe mai multe straturi pentru detectarea amenințărilor, utilizatorii AVG vor beneficia de cea mai bună protecție, care depașește cu mult concurența. "Abordarea tehnologică unică a AVG bazată pe semnătură, web, analiză comportamentală și semnalul de avertizare timpurie bazat pe tehnologie "cloud" ne permit să furnizăm cele mai avansate capacități de protecție din lume", a declarat Karel Obluk, AVG Chief Technology Officer.

Mai repede, mai ușor și mai puternic

AVG a îmbunătățit tehnologia Smart Scan pentru a fi siguri că versiunea 2011 nu va încetini computerul dumneavoastră. Ca răspuns la comentariile comunității de utilizatori care doresc un produs cu o viteză mai mare de detecție și rate mai bune de detectare a amenințărilor, AVG 2011 dispune funcția Smart Scanning, o nouă funcționalitate care învață ce fișiere sunt certificate și sigure, scanând doar fișierele noi. Atunci când AVG 2011 Smart Scanning scanează calculatorul unui utilizator, se acordă atenție resurselor folosite din sistem și se scanează numai acele resurse care nu sunt folosite în momentul scanării, permițând calculatorului să ruleze mai repede în timpul procesului de verificare.

AVG 2011 Business Edition – Ușor de administrat, proiectat pentru cei care nu sunt specialiști IT

AVG recunoaște că un proprietar de afaceri mici sau mijlocii nu ar trebui să fie un expert IT pentru a-și proteja afacerea împotriva amenințărilor de securitate online, iar ediția AVG 2011 Business este concepută având în minte ușurința de utilizare și protecția maximă. AVG Business Edition oferă proprietarilor de afaceri mici și mijlocii activi pe internet protecția de care au nevoie într-un mod care să corespundă realităților de conducere a unei afaceri. Cu un firewall îmbunătățit, o nouă tehnologie „protective cloud", instalare de rețea și rapoarte consolidate, ediția AVG 2011 Business oferă companiilor mici și mijlocii o soluție de securitate completă pentru compania lor, soluția cea mai ușor de folosit și gestionat de pe piață.

Disponibilitate și prețuri

Pentru a utiliza versiunea gratuită de AVG 2011, care are toate funcționalitățile de bază menționate mai sus, vizitați free.avg.com. Gama comercială completă de produse AVG 2011 pentru consumatori și IMM este disponibilă acum la www.avg.com. Prețul pentru o singură licență AVG Internet Security 2011 valabilă un an începe de la 38.00 dolari fară TVA și poate fi gasit la www.asbis.ro..