.

Toshiba Europe GmbH a lansat tableta Encore Mini - o tabletă de 17,8 cm (7”) ce oferă Windows 8.1 cu Bing și Microsoft Office 365 Personal, într-un design ergonomic, accesibil și mobil. Forma confortabilă și compactă a tabletei Encore Mini, oferă utilizatorilor portabilitate, permițându-le să salveze și să își sincronizeze datele sau să vizioneze cele mai noi filme, în timp ce se află în mișcare. Această combinație de caracteristici, împreună cu forma sa, fac din Encore Mini partenerul perfect pentru orice PC cu sistem de operare Windows.

Partenerul mobil ideal
Encore Mini a fost concepută pentru a fi utilizată cu o singură mână la vizualizarea conținutului și pentru a încăpea într-o geantă de mici dimensiuni, la utilizarea cu ușurință, în mișcare. Optimizat pentru modul portret, design-ul ergonomic și dimensiunile reduse ale tabletei Encore Mini oferă confort și conectivitate, acasă sau afară. Cu o platformă perfectă pentru vizualizarea, sincronizarea, salvarea documentelor sau navigarea pe internet, utilizatorii pot fi conectați în permanență, de oriunde.

Windows și Microsoft Office 365 oriunde
Mobilitatea tabletei Encore Mini este completată de sistemul de operare Windows 8.1 cu Bing și de un abonament gratuit pentru 1 an la Microsoft Office 365 Personal. Cu toate aplicațiile familiare disponibile, citirea e-mail-urilor sau vizualizarea prezentărilor în timpul călătoriilor sunt mai facile ca oricând. În plus, Encore Mini este capabilă să ruleze cu ușurință aplicații și servicii de bază ale Windows, pentru ca utilizatorii să beneficieze de o experiență completă Windows, fie că sunt în pauza dintre ședințe sau acasă, de pe tableta în sine sau extinzând Microsoft Office 365 pe un PC, ori accesând documente din Cloud. Sincronizarea și partajarea documentelor cu alte dispozitive cu Windows se face rapid, ceea ce face din Encore Mini partenerul ideal pentru vizualizarea documentelor atunci când nu sunteți în birou sau pentru transferul fișierelor media pe PC.

Cu 1TB spațiu de stocare inclus pentru OneDrive (cloud) și posibilitatea de a extinde acest spațiu, utilizatorii pot salva oricâtă informație au nevoie, iar cele 60 de minute lunare de convorbiri internaționale prin Skype ce sunt incluse în pachet, le oferă posibilitatea de a ține legătura cu prietenii sau familia. Capacitatea de stocare a tabletei Encore Mini poate fi extinsă cu ajutorul slotului microSD ce suportă carduri de maxim 128 GB, în acest fel mai multă informație personală sau de business poate fi la îndemâna, oricând. Atunci când faceți prezentări, funcția Wireless Display permite partajarea către o gamă largă de ecrane compatibile, iar portul micro-USB este inclus pentru transferul facil al datelor.

Dimensiuni reduse, performanțe ridicate
Cu un procesor Intel® Atom™, Encore Mini oferă performanțe puternice, întreaga zi. De la pornirea rapidă, până la viața bateriei care durează până la șapte ore1, Encore Mini permite, de asemenea, utilizatorilor să se bucure de navigare rapidă și multitasking fluid, cu o trecere între sarcini și opțiuni de divertisment, fără efort.

O cameră web posterioară de 2 megapixeli și una frontală de 0,3 MP sunt utilizate pentru a realiza fotografii și pentru a participa la chat-uri video cu familia, prietenii și colegii. Conceptul user-friendly al tabletei Encore Mini se extinde, de asemenea, la includerea utilității Toshiba Display, care permite modificarea proporțiilor de vizualizare pentru a mări meniurile, textele și alte elemente din programele desktop. Acest lucru asigură utilizarea cu eficiență maximă a programelor desktop, pe noua tabletă Encore Mini.

Tableta Toshiba Encore Mini va fi disponibilă începând cu al patrulea trimestru al anului 2014, în Germania, Franța și UK.

Encore Mini:
Display: 17,8 cm (7'') 1024 x 600 display
Procesor: Intel®AtomTMZ3735G
Grafică: Intel® HD graphics
Memorie: 1 GB DDR3L 1333MHz
Conectivitate: 1 x Micro-USB, 1 x microSD card slot cu până la 128 GB SDHC/SDXC suport, WLAN 802.11 bgn, Bluetooth 4.0, wireless display, 1x 3,5 mm căști/microfon combo jack
Webcam: 0.3 MP cameră frontală, 2MP cameră posterioară
Audio: Box speaker
Sistem de operare: Windows 8.1 cu Bing
Preinstalări: Microsoft Office 365 Personal, Toshiba Display Utility
Durata de viață a bateriei: până la 72 ore
Culoare: Alb pur
Dimensiuni: 119,8 x 199 x 10,9 mm
Greutate: 350 g