.

Dell ofera in premiera pentru calculatoarele desktop un hard de 500 GB (1)

Dell a lansat luni 27 iunie Dimension 9100, un calculator desktop premium cu un nou design, care, prin modul de utilizare avansat, tehnologiile multimedia si suportul pro-activ, ii ajuta pe utilizatori sa-si gestioneze mai eficient informatiile si continutul digital.

Dimension 9100 include o noua schema de culori si specificatii BTX
Dimension 9100 este primul desktop Dell de ultima generatie prezentat in variante de culoare 'alpine white' si 'arctic silver', care completeaza gama de produse electronice Dell, ce include computerele de tip notebook. De asemenea, Dell a combinat tehnologia QuietCase™ si specificatiile pentru configuratie interna Balanced Technology Extended (BTX), pentru a oferi un sistem mai silentios si care se incalzeste mai greu fata de modelele anterioare si pentru a imbunatati fiabilitatea produsului. Dell va incorpora aceasta schema inovatoare in viitoarele sale calculatoare desktop pentru publicul larg.

Modul de utilizare a functiilor pentru divertisment, posibilitatea de extindere, functiile performante si pretul accesibil al computerului Dimension 9100 il recomanda drept un instrument multimedia ideal pentru firmele mici sau pentru utilizarea in retea a mai multor instrumente electronice, in casele consumatorilor. Tehnologiile Intel® dual-core incorporate le permit utilizatorilor sa economiseasca timp prin rularea, simultan, a mai multor aplicatii multimedia si pentru imbunatatirea productivitatii, fara sa inregistreze nici o scadere a nivelului de performanta. Configuratia panoului frontal al calculatorului Dimension 9100 a fost gandita pentru a simplifica accesul la porturile USB 2.0, la portul optional IEEE 1394 si la un cititor de carduri media 9-in-1 optional, care le permit utilizatorilor sa transfere rapid fotografii digitale si fisiere video si audio de pe diverse dispozitive: aparate foto, camere video sau dispozitive handheld.

Printre specificatiile suplimentare se numara:

  • Chipset Intel 945P Express cu protectie antivirus Intel XD integrata
  • Procesoare Pentium® 4 6xx single-core si Pentium D 8xx dual-core
  • Memorie DDR2 de pana la 4GB (2)
  • Sase sloturi de expansiune: (1) PCIe x16, (1) PCIe x4, (1) PCIe x1 si (3) PCI
  • Suport audio 7.1 integrat si controlor de retea 10/100
  • Carcasa tool-less pentru o mai buna fiabilitate si utilizare a functiilor
  • Microsoft® Windows® XP Home, Professional

Pretul calculatorului Dimension 9100 incepe de la 549 GBP / 799 euro (inclusiv taxa de livrare si TVA) si este disponibil in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dell.com/dimension. Pentru fotografii ale produsului, vizitati www.dell.com/photos.

Note:
(1) Pentru hard drives, GB inseamna 1 miliard de bytes; capacitatea reala este mai mica, deoarece variaza in functie de materialul preincarcat si de mediul de operare.
(2) Volumul total al memoriei disponibile va fi mai mic, in functie de configuratia sistemului.

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este un furnizor si partener de incredere cu o oferta larga in domeniul tehnologiei informatiei, cu un portofoliu extins de produse si servicii oferite direct consumatorilor din intreaga lume. Compania Dell, recunoscuta de revista Fortune ca cea mai admirata companie din America si a treia pe plan mondial, creaza, construieste si livreaza sisteme personalizate care aduc utilizatorilor valoare exceptionala. Castigurile companiei pentru ultimele patru trimestre s-au ridicat la 51,1 miliarde USD. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Dell, va invitam sa vizitati www.dell.com.