.

Evolio extinde seria GPS-urilor superslim cu produsul E470 (foto), un GPS cu ecran de 4,3 inchi, foarte compact, cu o greutate de numai 200 gr. GPS-ul este echipat cu cea mai noua harta a Europei si Romaniei, acoperirea Europei de vest este de 100%,iar reteaua de drumuri si strazi a Romaniei fiind cartografiata in proportie de 99,9 %. Ca toate GPS-urile Evolio, produsul are actualizare gratuita on-line a hartii Romaniei timp de 12 luni.

Softul Evomap versiunea 2011, instalat pe GPS are o interfata intuitiva, ceea ce confera utilizatorilor usurinta in utilizare si acces la functii multimedia. E-470 se remarca printr-un consum de energie redus cu 30% fata de modele din seriile precedente, incadrandu-se in categoria produselor Eco. Datorita consumului optimizat, autonomia GPS-ului este cu 40% mai mare fata de cele mai multe din modelele existente pe piata.

Programul iMAP, disponibil gratuit la toate GPS-urile Evolio, permite accesul si managementul la o colectie imbogatita si actualizata lunar de Puncte de Interes (POI) : benzinarii, banci si bancomate, hoteluri, pensiuni, restaurante, centre comerciale, locatii de divertisment, institutii ale administratiei publice, gari, aeroporturi, spitale, farmacii, etc. Deasemeni prin intermediul programului iMap, GPS-ul primeste cele mai noi informatii privind amplasarea camerelor radar si de supraveghere a traficului. E470 este disponibil din 30 martie pentru comenzi on-line si incepand cu 5 Aprilie in retelele nationale de retail.