.

BenQ a lansat noul model de monitor din seria EW, un adevărat centru multimedia pentru distracție digitală în propriul cămin – EW2430. Noul monitor integrează cu eleganță performanțele audio cu imaginea de o calitate deosebită, pentru o experiență cinematografică de neegalat. Cu un contrast nativ de 3.000:1 și tehnologia proprietară BenQ, Senseye Human Vision, integrate într-un panou color 8-bit, modelul de monitor LED cu panou VA oferă utilizatorilor conectivitate completă, design inteligent și o experiență audiovizuală de nivel superior.

BenQ EW2430 are o rezoluție Full HD 1080p, un aspect al imaginii 16:9, fapt ce permite afișarea unor imagini uimitoare. Folosind tehnologia Senseye® Human Visual Technology, cu cele șase tehnici de calibrare, monitorul este capabil să reproducă orice fel de materiale vizuale, fără a recurge la vreun compromis.

BenQ EW2430 este creat pentru a susține o varietate de modalități de divertisment audiovizual. Modelul este dotat cu intrare audio pentru căști, o linie audio IN și OUT, 2 porturi HDMI, 1 D-Sub și 1 DVI-D, pentru compatibilitate cu diverse dispozitive de gaming și semnale atât analog, cât și digital. Monitorul dispune, de asemenea, de un Hub USB cu patru porturi.

Design-ul monitorului satisface cerințele oricător utilizatori pasionați de multimedia. Cu ajutorul finisajelor metalice elegante de care beneficiază, noul monitor se integrează cu ușurință în orice cameră sau mediu. Extensia de sub ecran creează un aspect plăcut, dar ascunde în același timp și două difuzoare de 2W..

Acest tip de monitor este complet compatibil cu Microsoft® Windows 7, pentru instalare și conectare lipsite de efort.

Noul EW2430 este disponibil din luna aprilie exclusiv în Romania la PCGarage.ro iar din luna mai prin intermediul tuturor distribuitorilor BenQ: Darer, IT Direct, RHS, Scop pe piața din România, la un preț estimativ de vânzare de 999 RON.