.

China Electronics Corporation a lansat în România Philips X818, modelul fiind disponibil, la precomandă, în oferta Digi Mobil. Philips X818 este un smartphone dual SIM, cu procesor octa core helio P10 pe 64 de biți, de 2.0 GHz și o memorie internă de 3GB RAM și 32GB ROM*. Smartphone-ul are un slot pentru carduri de memorie de până la 128GB.** Terminalul rulează Android 6.0 Marshmallow și este compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât și TDD-LTE. ”Philips X818 iese în evidență printre produsele din gama Xenium datorită caracteristicilor sale și a design-ului extrem de atractiv”, precizează Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips. “Noul smartphone duce mai departe preocuparea Philips pentru protejarea sănătății, introducând, pe lângă ecranul SoftBlue, carcasa tratată antimicrobian. Procesorul octa core, alături de bateria de capacitate mare, butonul de economisire a energiei și tehnologia X-Power stau la baza duratei de utilizare excepționale. În plus, modelul are o carcasă unibody, care este realizată din materiale premium, aluminiu și sticlă, cu finisaje de foarte bună calitate.”
 
Philips X818 are doar 6,95 mm grosime și este dotat cu o baterie de 3.900 mAh, oferind o durată în convorbire de până la 11 ore și o durată în standby de până la 19 zile. De asemenea, smartphone-ul are integrată tehnologia X-Power, pe care utilizatorii o pot accesa rapid, ori de câte ori doresc să-și conserve bateria telefonului. 
 
 
Camera foto principală are 16 MP și este dotată cu flash LED și tehnologie autofocus (PDAF - phase detection autofocus), care permite focalizarea de mare precizie. Camera foto secundară are 8 MP și este ideală pentru selfie-uri sau apeluri video.
 
Philips X818 este echipat cu un ecran LTPS FHD de 5,5 inch, cu o rezoluție de 1.920 x 1.080 pixeli, iar Corning Gorilla Glass 4, cu rezistență sporită, protejează display-ul de zgârieturi și de spargere. Smartphone-ul are încorporată tehnologia SoftBlue, care acționează ca un filtru pentru ecran, reducând emisiile produse de lumina albastră. Tehnologia protejează ochii și reduce oboseala, fără să afecteze calitatea imaginilor. 
 
Noul smartphone dă posibilitatea utilizatorilor să se autentifice prin amprentă digitală, informațiile din telefon fiind tot timpul în siguranță. În plus, Philips X818 are o carcasă antimicrobiană, cu ioni de argint, care impedică dezvoltarea bacteriilor. 
 
 
Philips Xenium X818 va fi disponibil pe negru și, începând cu trimestrul 2, pe alb/aur-roz, prețul de vânzare recomandat este de 1.449 Ron.
 
*Memoria disponibilă pentru utilizatorul final poate varia de la o piață la alta, ca urmare a pre-configurării.
 
**Cardul de memorie microSD nu este inclus. 
 
Specificațiile indicate se bazează pe o încărcare completă a bateriei, ca urmare a unui test realizat în laborator, cu Bluetooth oprit. Performanțele reale depind de modul de utilizare și de furnizorul de servicii de rețea.
 
Pentru informații suplimentare, vizitati www.philips.com/mobilephones.
 
Despre CEC
 
China Electronics Corporation (CEC) activează, în principal, în patru sectoare: semiconductoare & componente electronice, software/hardware pentru computere & integrare de sisteme, rețele de telecomunicații & terminale, precum și electrocasnice digitale pentru locuințe. CEC deține licența exclusivă de a comercializa și a vinde telefoane mobile sub mărcile "Philips" și "Philips Xenium".