.

Utilizatorii Vodafone România beneficiază de acum de terminale gratuite la alegere și trafic generos de date, pentru streaming video, la fiecare nou abonament Super Red Duo, precizează oficialii firmei. “Rețeaua noastră Supernet 4G, certificată pentru cele mai bune rezultate de voce și date din România pentru al doilea an consecutiv, a devenit garantată pentru toți utilizatorii noștri. Mai mult decat atât, rețeaua noastră este optimizată pentru video și, ca parte a celei mai recente promoții pentru abonați, utilizatorii Super Red Duo pot accesa o bogată colecție de conținut video și pot face streaming de filme și seriale, cu Internet nelimitat, bucurându-se de libertatea celei mai bune experiențe de date”, precizează Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.
 
De asemenea, SIM-ul principal din abonamentele Super Red Duo are inclus și un bonus de date nelimitate, valabil timp de trei luni. În plus, și al doilea SIM din abonament dispune de un bonus de date nelimitate, timp de două luni.
 
Abonamentele includ și acces la conținutul video generos disponibil în aplicatia HBO GO, iar ambele SIM-uri incluse în pachetele Super Red Duo pot accesa simultan colectia de filme și seriale din aplicație. Primul SIM  include acces la HBO GO pe întreaga perioadă contractuală, iar și cel de-al doilea SIM oferă acces la conținutul video din aplicație, timp de două luni.
 
Beneficiile incluse în fiecare nou abonament Super Red Duo sunt listate in următorul tabel:
 
 
Noile abonamente beneficiază de o campanie de promovare ce încurajează toți românii să acceseze conținut video de calitate, oriunde și oricând, prin sloganul “Binging nelimitat - Vezi episod dupa episod în Supernet 4G”, prin intermediul servicului HBO GO. Noua campanie de comunicare se desfășoară în mediile ATL, outdoor, print, online și TV.