.

Canon a lansat noul model PowerShot SX620 HS, o cameră foto compactă cu superzoom, construită pentru a vă aduce mai aproape de acțiune, datorită noului zoom optic 25x. Această cameră foto este perfectă pentru a surprinde momente importante, datorită senzorului CMOS de 20,2 megapixeli și procesorului DIGIC 4+. Dispunând de o gamă unică de efecte creative, modelul PowerShot SX620 HS vă ajută să vă dezvoltați latura creativă și vă oferă posibilitatea de a vă conecta cu ușurință  wireleless.
 
 
Calitate în buzunar și zoom la îndemână
 
Modelul PowerShot SX620 HS impresionează datorită noului său obiectiv ultra-superangular și zoom-ului optic 25x – care se poate extinde cu încă 50x prin tehnologia ZoomPlus. Când fotografiați în mişcare, funcția de Stabilizare Inteligentă a Imaginii cu opt moduri se adaptează practic oricărui scenariu.
 
Filmare instantanee
 
Modelul PowerShot SX620 HS vă oferă libertatea de a filma Full HD, ca să puteți retrăi mereu momentele deosebite din viaţa voastră. Sistemul Dynamic IS (de stabilizare dinamică a imaginii) vă oferă stabilitate vizuală în fiecare cadru, menținându-vă imaginile clare, chiar și la zoom mare sau la filmarea cu camera ținută în mână. Funcția Story Highlights combină fotografiile și videoclipurile dvs., creând cadre pline de viaţă ale momentelor de familie sau din vacanțe.
 
Creativitate surprinsă și conectată
 
Funcția Creative Shot adaugă efecte și filtre stilistice – precum Fish-eye Effect si Miniature Effect – fotografiilor dvs., pentru a le da o notă artistică, oferindu-vă cinci versiuni separate alături de imaginea originală și construindu-vă o colecție proprie de fotografii interesante pe care le puteți păstra de-a lungul timpului.
 
Fie că sunteți în vacanță sau exploraţi oraşul, vă puteți împărtăși ușor fotografiile cu cei dragi, conectându-vă rapid la dispozitive inteligente prin Dynamic NFC și transferând fotografiile prin aplicația Camera Connect – sau le puteți stoca direct în cloud, prin servicii precum irista de la Canon, prin intermediul Wi-Fi. Pentru încărcări directe și noi metode de distribuire, modelul PowerShot SX620 HS este compatibil și cu Canon Connect Station CS100. 
 
Specificații-cheie ale modelului PowerShot SX620 HS:
 
Cameră foto mică, cu un zoom puternic, pe care o puteți lua oriunde 
 
Este simplu să vă conectați, să distribuiți și să fotografiați telecomandat, prin Wi-Fi & NFC
 
Creați filme Full HD impresionante, cu o simplă atingere de buton
 
Surprindeți fără efort calitatea pe care o merită amintirile dvs. 
 
Jucați-vă și dezvoltaţi-vă propria creativitate