.

Telekom Romania lansează astăzi campania promoţională prin care fiecare client persoană fizică care achiziţionează un telefon Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge împreună cu un abonament nou sau prelungit primeşte bonus câte două bilete la evenimentul muzical al anului. În plus, clienţii care optează pentru abonamentul Nelimitat XXL pe o perioadă de 2 ani prin portare și returnează un telefon Samsung Galaxy S5 prin serviciul buy-back pot cumpăra noul Samsung la preţul de numai 1 Leu. Abonamentele pot fi încheiate sau prelungite în orice magazin Telekom sau al partenerilor, sau pe www.telekom.ro până pe 5 iunie, inclusiv. Pasul următor este autentificarea în contul MyAccount, accesând www.telekom.ro pentru a completa formularul cu datele de contact pentru livrarea biletului, până pe 12 iunie 2015. Cererea va fi verificată şi validată printr-un mesaj de confirmare la adresa de e-mail comunicată în formular, în perioada 15 mai - 30 iunie 2015. Ulterior, biletele vor fi livrate la adresa indicată până pe 10 iulie 2015.

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.telekom.ro/S6promo.

Smartphone-urile Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge lansate recent în România, realizate din metal și sticlă, sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare. Smartphone-urile dispun de o cameră foto principală de 16MP și una secundară de 5MP, rulează cu Android Lollipop 5.0 și se încarcă de 1,5 ori mai rapid decât modelul anterior. Ecranul modelului Galaxy S6 Edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro  în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.