.

Indiferent dacă vă doriți un sistem audio pentru living sau doar o boxă compactă care să se potrivească perfect în dormitor, Philips vă oferă noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone Fidelio DS9000. Compatibil cu toate modelele de iPod, poate funcționa și cu toate generațiile de iPhone, mulțumită tehnologiei avansate de ecranare, care blochează orice interferență cu telefoanele mobile. Cu designul lui modern și atrăgător și fără a avea nevoie de adaptoare speciale, Philips Fidelio DS9000 vă va oferi acel sunet autentic, senzațional, și acea senzație de eleganță a spațiului pe care v-o doriți.

Din obsesia pentru sunet, Philips a creat noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone Fidelio DS9000 care vă permite să auziți muzica exact așa cum și-a dorit-o artistul, cu un sunet atât de autentic încât îl veți putea practic simți. Sistemul acustic pe două căi, cu difuzoare de calitate audiofilă, atent alese, vor reda chiar și cele mai fine nuanțe ale melodiilor preferate, eliberând adevăratul potențial al melodiilor de pe iPhone sau iPod.

Boxa Philips Fidelio este prima boxă cu un singur buton de control creată de Philips. Un dispozitiv de andocare inteligent, cu arc, este integrat în construcția boxei și permite acomodarea rapidă a oricărui iPhone sau iPod, fără a mai avea nevoie de adaptoare suplimentare. Mai mult, dispozitivul funcționează perfect cu majoritatea huselor de protecție – deci puteți conecta iPhone-ul sau iPod-ul exact așa cum se află. Acum vă puteți bucura de muzică fără restricții.

Pentru a asigura un nivel de claritate excelent, designul boxei este bazat pe arhitectura stereo originală, cu incinte acustice izolate. Volumul generos, de 3 litri, alocat fiecărui difuzor de medii, face față cu brio necesităților acustice, dând naștere unui bas puternic și profund. Tehnologia Bass Management permite redarea frecvențelor joase fără distorsiuni, chiar și la volum mare, iar tehnologia de procesare a sunetului PureDigital oferă performanțe acustice mult mai bune, în comparație cu tehnologiile convenționale analogice.

Liniile clare și senzualitatea lemnului curbat nu numai că arată excelent, dar creează și o structură acustică mult mai eficientă. Pereții curbați randomizează direcția de reflectare a undelor sonore în interiorul incintelor acustice. Grosimea substanțială, de 12 mm, și calitățile native ale lemnului elimină vibrațiile și distorsiunile. Rezultatul este o reproducere naturală a vocilor și instrumentelor, fără alterări nenaturale. Utilizarea lemnului nu numai că produce un sunet excepțional, dar în plus, protejează mediul înconjurător. Lemnul utilizat provine din păduri administrate ecologic, reprezentând o resursă regenerabilă și neagresivă pentru mediu. Rezultatul este un sunet excepțional, un design atrăgător și o experiență audio încântătoare.

Prețul estimativ al Philips Fidelio DS9000 este 599 EUR. Produsul va fi disponibil curând în magazinele din România.

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluții diversificate pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor, concentrându-și activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătățesc calitatea vieții. Ca lider mondial în sectoarele sănătății, produselor de lifestyle și soluțiilor de iluminat, Philips integrează tehnologia și designul pentru a oferi soluții complete, ce au la bază înțelegerea consumatorului și promisiunea brandului, "sense and simplicity". Avănd sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 116.000 de angajați în peste 60 de țări. Cu vânzări de 23 miliarde Euro în 2009, compania este lider pe piețele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienții în stare critică și aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluții de iluminat eficiente energetic și aplicații inovatoare în domeniul iluminatului, precum și pe piețele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală și divertisment. De asemenea, Philips deține poziția de lider pe piața televizoarelor cu ecran plat, produselor de bărbierit electrice și de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment și îngrijire a sănătății bucale. Mai multe despre Philips găsiți pe www.philips.com/newscenter.