.

Krüger&Matz a lansat MOVE 5, un nou smartphone performant, care atrage prin design-ul atractiv și prețul accesibil. Smartphone-ul de la Krüger&Matz are un ecran IPS de 5 inci, cu rezoluție 720x1280 px și este acoperit cu sticlă Dragontrail, care garantează o rezistență sporită și o calitate impecabilă a imaginilor. Mai mult, utilizatorii vor aprecia funcția Smart Gestures, cu ajutorul căreia pot citi cu ușurință mesajele, își pot verifica mailul sau pot face fotografii. Tot ce trebuie să facă este să deseneze litera atribuită aplicației respective pe ecranul închis al telefonului. Datorită soluțiilor tehnologice folosite, utilizatorii se pot bucura de un smartphone pe care și-l pot permite. Mai mult, sistemul de operare Android 5.1 Lollipop permite atât redarea videoclipurilor sau a filmelor, cât și rularea unor jocuri sau aplicații complexe. 
 
Față de telefoanele din aceeași serie, MOVE 5 are un procesor echipat cu quad-core Spreadtrum SC7731G, tactat la 1,3 GHz, cu 1 GB memorie RAM. În plus, noul telefon are o memorie internă de 8 GB care poate fi extinsă prin intermediul unui card micro SD.
 
Krüger&Matz si-a obisnuit deja utilizatorii cu produse elegante, însă foarte versatile. Tocmai de aceea, MOVE 5 este un smartphone dual-SIM ideal pentru cei care folosesc două numere de telefon, fie că este vorba de cel de serviciu și cel personal sau de o cartelă a unui operator local, utilizată în străinatate. Totodată, cei care călătoresc des pot folosi gadgetul ca sistem de navigație, datorită GPS-ului încorporat, compatibil cu sistemul GLONASS.
 
Nu în ultimul rând, telefonul se distinge printr-un design deosebit, care creează echilibrul perfect între funcționalitate și confort. Noul MOVE 5 va atrage cu siguranță toate privirile: este disponibil în două variante cromatice, alb și negru, și are display de 5 inci și baterie cu capacitate de 2000 mAh care asigură o autonomie sporită. 
 
Sugestie preţ-vânzare: 379 Ron
 
 
 
În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile în magazinele partenere: CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.
 
Brandul Krüger&Matz a apărut pe piața din Polonia în 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: pasiune și viziune. Krüger&Matz dorește să își inspire clienții să traiască ghidați după valori și pasiune, iar prin produsele sale își propune să le ofere acestora instrumentele necesare pentru o viață mai bună. Drept urmare, din portofoliul Krüger&Matz fac parte căști cu un design și o calitate a sunetului foarte bună, echipamente audio, precum și dispozitive mobile moderne ca tablete și smartphone-uri. Krüger&Matz este un brand care le oferă oamenilor o opțiune, rămânând la latitudinea lor dacă doresc să achiziționeze un produs care aparține unui producător renumit sau să benficieze de un produs nou, cu aceeași calitate și funcționalitate, dar la un cost mult mai accesibil. Întrebarea pe care Krüger&Matz o adresează utilizatorilor este: merită să alegi un produs mult mai accesibil și astfel să poți investi mai mult în pasiunile tale?