.

Kruger&Matz are acum în ofertă un smartwatch ce îi va ajuta pe părinți să aibă grijă de copii chiar când sunt departe. Ceasul SmartKid este dotat cu modul GPS, care împreună cu aplicația dedicată îți vor permite să afli locația, dar să și stabilești zona de siguranță pentru copilul tău. Cine nu ar vrea să știe unde se află și ce face copilul său în orice moment? Siguranța copilului este cel mai important lucru pentru un părinte. Un smartphone cu o aplicație dedicată poate fi de folos, dar un ceas cu modul GPS este mai practic și ușor de folosit. Brandul Kruger&Matz și-a extins oferta de smartwatch-uri cu modelul SmartKid, dedicat celor mici. 
 
Ceasul SmartKid este un gadget excelent pentru copii, cu funcționalitate ce va fi apreciată în primul rând de părinți. Produsul are un procesor MTK2503 și sistem de operare Linux, este dotat cu modul GPS, care îți permite să verifici oricând unde este cel mic. 
 
 
Funcționalitatea SmartKid este sporită de utilizarea cardului microSIM. Ceasul are funcția de apelare și WeChat, care îți permite trimiterea de mesaje vocale scurte. Mai mult, datorită funcției SOS copilul își poate informa printr-o apăsare de buton părinții dacă se află într-o situație periculoasă. 
 
Specificații suplimentare ce pot fi pe placul celor mici sunt posibilitatea de a se juca, utilizarea lanternei și a calculatorului, ca și funcția pedometru, care numără pașii făcuți într-o zi, precum și camera de 0,3 megapixeli.
 
 
Aplicația dedicată KrugerMatz SmartKid ajută părinții să stabilească o zonă de siguranță și îi va anunța atunci când copilul părăsește zona determinată; cu ajutorul ei părinții pot să contacteze copilul și să îl localizeze cu ușurință. Fotografiile făcute de copil cu ceasul pot apărea pe smartphone-ul părintelui imediat cum au fost făcute.
 
 
SmartKid vine în două variante de culori: roz și albastru. Ambele modele sunt lucrate cu atenție la detaliu și au un design ce va atrage privirile. Ecranul de tip touchscreen are 1.44", având dimensiunile de 50x40mm, precum și o curea din cauciuc. Carcasa ceasului are standardul IP67, ceea ce înseamnă că este rezistentă la ploaie sau la căderea în apă. Ceasul are o baterie de 440 mAh ce rezistă o perioadă lungă fără să trebuiască să o încarci.
 
Ceasul pentru copii SmartKid de la Kruger&Matz este disponibil în magazinul online oficial Kruger&Matz - www.krugermatz.ro la prețul de 249 Ron.