.

Seria de stick-uri USB 3.1 Gen1 CA1 dispune de cel mai nou standard Type-C și A, cu o rată de transfer de până la 130MB/s la citire, cu o rezistență sporită și un design nou, pentru utilizatorii care își doresc soluții mobile și rapide de transfer al datelor. Stick-ul din seria CA1 este recomandat pentru stocarea de fotografii, fișiere audio, video și nu numai, dar și pentru transferul rapid de date între dispozitive compatibile cu Android și Mac, cum ar fi tabletele și telefoanele mobile. 
 
Noul stick USB acoperă toate nevoile de stocare de date pentru dispozitive, cum ar fi tabletele Android sau PC-ul. Stick-ul USB 3.1 Gen1 din seria CA1 dispune de conectori duali și de noul standard Type-C USB și Type-A, pentru a acoperi un spectru cât mai larg de scenarii de utilizare. CA1 este compatibil cu dispozitive Windows, Macintosh, Android și Chromebook care dispun de porturi Type-C și Type-A, fiind util pentru transfer rapid și back-up sigur al datelor.  
 
Datorită designului specific, produsul poate fi transportat cu ușurință fără a avea nevoie de o carcasă suplimentară, fiind recomandat pentru utilizatorii care călătoresc des.  
 
USM-CA1 va fi disponibil în varianta de 16/32/64 GB începând cu luna februarie a acestui an.
 
Despre Sony
 
Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2015 vânzări consolidate de aproximativ 68 miliarde de dolari. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/